Besøg os i Italien og Spanien.

Besøg dit kommende Andelshotel på en besigtigelse i Italien og Spanien. På besigtigelsen kan du opleve ejendommen, lejlighederne og poolen samt udforske de mange muligheder som det spændende lokalområde har at byde på. Du kan se frem til en hyggelig tur under uformelle rammer med mulighed for at møde andre andelshavere.

Bolnuevo-Mazarrón, Spanien:
Vores nye Andelshotel Bolnuevo-Mazarrón i Spanien er nu åbnet. Her kan du bo i en uge fra lørdag til lørdag. Det er muligt at booke flere lejligheder, så du kan invitere venner eller familie med.

Inden dit besøg kan du vælge hvilken lejlighed, du tænker at placere din andel i. Der er 6 andele tilknyttet hver lejlighed. Se alle ledige andele her.

Dette er nok markedets billigste mulighed for at blive medejer af en ferielejlighed i Spanien. Hos Andelshotellerne bor du i egen lejlighed med eget køkken og badeværelse samt egen terrasse/balkon med havudsigt.

Antico Frantoio d'Oro, Italien:
I Italien kan du bo i en uge på den gamle vingård. Alle 16 lejligheder er klar og projektet er næsten afsluttet. I Italien har vi kun 14 andele tilbage.

Tilmeld besigtigelse:
Du kan altid besøge os i Italien og Spanien med kort varsel.
Kontakt Susanne på: +45 6179 4276 eller susanne@andelshotellet.dk.
Tilmelding til Spanien kan ogås ske via formularen. 

Jeg har tilmeldt mig en besigtigelse - hvad nu?
Vi kontakter dig med nærmere information. Transport arrangerer man selv, men vi kommer gerne med forslag hertil. Cykler og golfbags stilles til rådighed.

Økonomi:
- Betal kun 2.500 kr. i forbrug pr. lejlighed pr. uge.
- Transport og forplejning for egen regning.

bubble