Ferielejligheder i Umbrien - TIL SALG LIGE NU, Italien

Vi sælger lige nu andele til andelsforeningen Antico Frantoio d'Oro, der er en smuk vingård i grænselandet imellem Toscana og Umbrien.
(Se kort over ejendommen og de 1,7 ha).

Vingården ombygges gennemgribende. Dette for at levere 16 skønne lejligheder m. eget... Læs mere...

Vi sælger lige nu andele til andelsforeningen Antico Frantoio d'Oro, der er en smuk vingård i grænselandet imellem Toscana og Umbrien.
(Se kort over ejendommen og de 1,7 ha).

Vingården ombygges gennemgribende. Dette for at levere 16 skønne lejligheder m. eget køkken og bad til vore andelshavere.
Andelshotellets koncept er, at du kan nyde din ferie helt for dig selv, hvis det er det, du har behov for.
Som en stor bonus kan du tilvælge hyggelige fællesskabssituationer med andre andelshavere på mange niveauer.
Derfor bygger vi om til lejligheder, så du/I ikke blot har et værelse og deler køkken med en række andre familier.
Det er i egen lejlighed, vi selv helst vil holde ferie, og vi oplever også, at netop dette er et kardinalpunkt for vore andelshavere.

Stedet hedder Antico Frantoio d'Oro. Det er en charmerende nænsomt ombygget gård med plads til 104 andelshavere. I bygninger er der virkelig kælet for mange detaljer. I denne fantastiske umbriske Vingård på over 1.000 kvm. fra 1600-tallet bliver der plads til 16 lejligheder fra ca. 30 kvm. til 60 kvm. Derudover er der to ekstra gæsteværelser.

Antico Frantoio d'Oro betyder "Den gamle olivenoliemølle fra byen Oro". Oro ligger 30 km fra Perugia som er provinshovedstaden. Perugia er en stor aktiv by med mange muligheder for kultur, shopping og alt mulig andet som man kan have brug for. De har også en international lufthavn. Få kilometer fra Oro ligger Tavernelle, som er en lille hyggelig by med cafeer, restauranter og indkøbsmuligheder.

Stedet har en stor køkkenhave samt en vinproduktion på 400 - 500 flasker om året, og en mindre produktion af olivenolie. Der er mange oliventræer og mange andre frugttræer på stedets tilstødende marker.

Der er et hyggeligt fællesområde i Møllehuset, med pejs og et stort langbord, hvor vi vil kunne nyde mad og vin sammen. Her kan også afholdes kulturaftner af alle slags.

Dertil bliver der bygget et helt nyt poolområde, med saltvandspool og flere hyggelige terrasser, hvor vi enten kan nyde hinandens selskab elelr være os selv og bare indånde den ro, som en Umbrisk aften kan give.

Ejendommen ligger i 300 meters højde med en flot udsigt over det smukke Italienske landskab.


Økonomi

En andel koster 240.000 kr. + Købsomkostninger på 18.750 kr.

Man tilknytter sin andel til en bestemt lejlighed. Alt efter lejlighedernes størrelse vil der være 5, 6, 7 eller 8 andele tilknyttet en lejlighed.

 

Lejligheder og andet

Antico Frantoio d’Oro er én ejendom med en række særskilte lejligheder og derudover nogle fællesrum. En lejlighed har egen indgang, badeværelse og køkkenalrum og nogle steder derudover et soveværelse. Nogle lejligheder har særskilt terrasse. Det er ikke udmatrikulerede lejligheder, der kan sælges på markedet. Ligeledes er der ikke individuelle målere for gas, el og vand, men hele ejendommen har fælles målere. Alle lejligheder er indrettede til at to personer kan sove i dem. Der er bestik til og spiseplads til 4 i hver lejlighed, så man kan have spisende gæster.

Der står en el-mast på grunden. Det er ikke fordi vi synes den pynter, men man vænner sig hurtigt til den. Det er ikke en højspændningsledning, det er en almindelig el-mast. Sælger har fået lavet en undersøgelse, og der foreligger en rapport, der dokumenterer at der ikke er strålingsfare fra den.

Bookingpoint:

Til hver lejlighed og dermed hver andel knyttes et antal bookingpoint. Der er fra starten lagt en rulleplan for fordeling af ugerne mellem andelshaverne i hver lejlighed. Ved enighed mellem alle andelshavere i en lejlighed kan denne fordeling af ugerne ændres. Andelshaverne kan indbyrdes bytte uger i henhold til point. Der er ligeledes fra starten lagt en plan for vægtning af point i ugerne i højsæson, mellemsæson og lavsæson for hver lejlighed. På en generalforsamling kan vægtningen ændres. Man kan frigive uger i sin lejlighed og dermed får bookingpoint til at booke andre lejligheder i Vingården, hvis man gerne vil have familie eller venner med.

International booking:

Som noget nyt vil der blive etableret et internationalt bookingsystem. Det betyder, at man kan frigive uger = point i sin lejlighed og bruge disse point til at booke i en lejlighed i kommende andelshoteller andre steder i Italien eller i andre lande, efterhånden som det bliver muligt.

Besigtigelse:

Der er en række 3D-præsentationer af hele ejendommen samt af hver lejlighed for sig. Derudover er der nogle små videoer af ejendommen og af vin- og landbrugsdelen. Dette for at give mulighed for, at man via sin mobil/computer kan gå på opdagelse på ejendommen" og orientere sig om de forskellige lejligheder, deres indretning og placering.

Dette vil give mulighed for, at man kan beslutte sig for at købe en andel og for placering af den uden at tage på besigtigelser.

Man kan også vælge at tage på besigtigelse og belsutte sig endeligt derefter.
I forbindelse med besigtigelsen vil det være muligt at deltage i et program over nogle dage, så man kan begynde at lære dette skønne område at kende.

Andelshaverportal:

Som andelshaver vil man få adgang til en andelshaverportal, som man kan bruge til booking samt til at orientere sig på ejendommen og orientere sig om mulighederne i lokalområdet: restauranter, billejer, cykeludlejning, vandre- og cykelruter, golfbaner, de nærmeste skiområder og meget andet.

Fællesskab og bæredygtighed:

Idéen med andelshotellerne er, at du skal kunne koncentrere dig om at holde ferie og nyde livet i et mildere klima sammen med dine nærmeste og sammen med dine nye venner og bekendte i andelsforeningen.

Andelsforeningerne har opbygget traditioner med ugentlige kulturaftener med spisning, musik og oplæg, med vandrerture, cykelture, golfrunder.... ja selv en golfklub med turnering i Danmark er det blevet til.

Vi er stolte af at skabe disse fællesskaber. Vi håber med dette nye tiltag med vinmark, oliventræer, frugthaver og køkkenhaver at kunne give nye muligheder for sammen at nyde sunde bæredygtige produkter avlet på egen jord.

Vært, gartner, rengøring og vask af sengetøj:

For at du ikke skal bekymre dig om alt det, der for eksempel følger med at have et sommerhus, vil der til hvert andelshotel være tilknyttet forskellige lokale services, f.eks., vært, gartner, vedligehold, rengøring og vask af sengetøj.

Dette er samtidigt et vigtigt tilskud fra andelshotellet til den lokale økonomi, udover det tilskud andelshaverne vil tilføre ved indkøb, restaurantbesøg og meget andet.

 

Bliv beriget - bliv andelshaver!

 

 

Gårdlejligheden og Tobaksladen

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
311 - Tobaksladen 211 - Vinhuset Gårdlejlighed
Antal ledige andele: 0
Antal ledige andele: 1
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

311 - Tobaksladen

En to-værelses lejlighed. Lejligheden bliver totalrenoveret. Den ligger i den gamle tobakslade, som er en fritstående bygning med kun denne ene lejlighed i. Lejligheden består af et køkken/alrum, et soveværelse og et badeværelse. Lejligheden har egen terrasse med udsigt over det umbriske bakkede landskab mod øst og syd.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
Lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 66,4
Antal andele: 8
Solgte andele: 8
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750

211 - Vinhuset Gårdlejlighed

Stor et-værelses lejlighed i Vinhuset med egen terrasse. Lejligheden ligger højt og har fantastisk udsigt mod øst både fra lejligheden og fra den hyggelige terrasse lige udenfor lejligheden.

Fra soveafdelingen udsigt mod øst.
Stort specielt buet vinduesparti der lukker en masse lys ind i køkken/alrummet.
Fra denne lejlighed er der ad passagen adgang til poolområdet og derudover let adgang til terrasseområdet mellem Møllehuset og Tobaksladen.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 1
Kvm lejlighed: 48,04
Antal andele: 7
Solgte andele: 4
Reserverede andele: 2
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750

lejlighederne i Vinhuset

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
213 - Vinhuset 1. sal 212 - Vinhuset to-etagers lejlighed 201 - Vinhuset Hjørnelejligheden 202 - Vinhuset stuelejligheden
Antal ledige andele: 6
Antal ledige andele: 4
Antal ledige andele: 3
Antal ledige andele: 7
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

213 - Vinhuset 1. sal

Udsigtslejlighed mod syd i Vinhuset. Et-værelses lejlighed med bad. Beliggende på 1. sal med egen trappe med indgang fra haven. Lejligheden bliver totalrenoveret.
Nedenfor trappen er egen terrasse mod syd.

Lejligheden vender mod syd med fantastisk udsigt over dalen og hele området.
Samtidig er der fra denne lejlighed let adgang til pool- og terrasseområdet vest for ejendommen.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
Her på øverste etage er loftet ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 1
Kvm lejlighed: 36,96
Antal andele: 6
Solgte andele: 0
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750

212 - Vinhuset to-etagers lejlighed

Lejlighed i 2 etager, med udgang fra køkkenet i stueplan til egen terrasse, hvor du kan nyde sydsolen.
Indgang fra passagen. Lejligheden bliver totalrenoveret.

Lejligheden vender mod syd med fantastisk udsigt over dalen og hele området. Fra soveværelset udsigt mod syd.

Samtidig er der fra denne lejlighed gennem passagen let adgang til pool- og terrasseområde vest for ejendommen.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
På øverste etage er lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 46,74
Antal andele: 7
Solgte andele: 1
Reserverede andele: 2
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750

201 - Vinhuset Hjørnelejligheden

Totalrenoveret et-værelses hjørnelejlighed, med egen terrasse som vender både mod øst og mod syd med udsigt over dalen. Her kan du sætte dig ud og nyde solen. Lejligheden er i to forskudte plan.

Du kan komme til poolområdet enten fra hoveddøren ved at gå henad passagen, eller du kan gå derhen fra havedøren.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
I køkkenalrummet er loftet ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 1
Kvm lejlighed: 45,80
Antal andele: 7
Solgte andele: 2
Reserverede andele: 2
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750

202 - Vinhuset stuelejligheden

En stor et-værelses lejlighed med egen lækker terrasse mod syd, her kan du sætte dig ud og nyde solen. Lejligheden har smuk udsigt over dalen. Eget badeværelse i et forskudt plan. 
Poolområdet ligger i kort afstand fra denne lejlighed.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

 

Antal værelser: 1
Kvm lejlighed: 48,38
Antal andele: 7
Solgte andele: 0
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750

Møllehuset - stuen

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
103 - Møllehuset Stuen Vest 102 - Møllehuset Stuen midt
Antal ledige andele: 7
Antal ledige andele: 0
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

103 - Møllehuset Stuen Vest

Stor to-værelses lejlighed i stuen, bestående af meget stor stue/værelse, et køkken med lille spiseplads og et badeværelse. Lejligheden har egen indgang fra syd tæt på poolområdet og terrasseområderne her.
Der er også let adgang til terrasserne mod vest.
Lige ud for indgangsdøren er der en lille terrasse med et lille bord og to stole, og her vil man have sydsol året rundt.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Se plantegninger, udsigtsbilleder og 3D-fotos fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 60,53
Antal andele: 8
Solgte andele: 1
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750

102 - Møllehuset Stuen midt

Smuk to-værelses lejlighed i forskudte plan i stuen med stort køkken/alrum, badeværelse og et ekstra værelse, der biver registreret som omklædningsrum pga. lofthøjde på 2,08. Det ekstra værelse er vægtet mindre end det i virkeligheden er, så der er flere m2 i lejligheden, end det fremgår.
Der er en dør mod syd ud til trappen, som leder til poolområdet.
Her er en lille terrasse med et lille bord og et par stole og sydsol året rundt.

Indgangsdøren er mod nord, og udenfor indgangsdøren er der et terrasseområde, hvor der er sommeren vil være skygge.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Se plantegninger, udsigtsbilleder og 3D-fotos fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 45
Antal andele: 6
Solgte andele: 5
Reserverede andele: 1
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750

Møllehuset - 1. sal

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
124 - Møllehuset Vest 1. sal th. 123 - Møllehuset Vest 1. sal tv. 122 - Møllehuset Øst 1. sal th. 121 - Møllehuset Øst 1. sal midtfor
Antal ledige andele: 5
Antal ledige andele: 1
Antal ledige andele: 7
Antal ledige andele: 5
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

124 - Møllehuset Vest 1. sal th.

En lille charmerende to-værelses lejlighed på 1. sal bestående af et køkken/alrum, et badeværelse og et meget lille soveværelse. Lejligheden vender mod syd med fantastisk udsigt over dalen og hele området.
Fransk altan i køkken/alrummet, så du kan åbne døren og få sydsolen ind.
Fra soveværelset udsigt mod vest.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad vesttrappen let adgang til terrasseområdet vest for ejendommen, der kommer til at hænge sammen med poolområdet.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 39,79
Antal andele: 5
Solgte andele: 0
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750

123 - Møllehuset Vest 1. sal tv.

Stor to-værelses lejlighed på 1. sal med stort køkken/alrum, badeværelse, lille gang og stort soveværelse. 
Der er fantastisk udsigt mod syd over dalen og mod nord fra soveværelset.
Fransk altan i køkken/alrummet, så du kan åbne døren og få sydsolen ind.
Samtidig er der fra denne lejlighed ad vesttrappen let adgang til terrasseområdet vest for ejendommen, der kommer til at hænge sammen med poolområdet.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 60,97
Antal andele: 7
Solgte andele: 5
Reserverede andele: 1
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750

122 - Møllehuset Øst 1. sal th.

To-værelses lejlighed på 1. sal med stort køkken/alrum, stort badeværelse og lille soveværelse.
Der er fantastisk udsigt mod syd over dalen og mod nord fra soveværelset.
Fransk altan i køkken/alrummet, så du kan åbne døren og få sydsolen ind.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad østtrappen adgang til terrasseområdet nord for ejendommen.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Se plantegninger, udsigtsbilleder og 3D-fotos fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 51,58
Antal andele: 7
Solgte andele: 0
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750

121 - Møllehuset Øst 1. sal midtfor

Lille to-værelses udsigtslejlighed på 1. sal med stort køkken/alrum, badeværelse og soveværelse. 
Der er fantastisk udsigt mod øst fra soveværelset, mod syd over dalen fra køkken/alrummet.
Fransk altan i køkken/alrummet, så du kan åbne døren og få sydsolen ind.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad østtrappen adgang til terrasseområdet nord for ejendommen.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 39,62
Antal andele: 5
Solgte andele: 0
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750

Møllehuset - 2. sal

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
134 - Møllehuset Vest 2. sal th. 133 - Møllehuset Vest 2. sal tv. 132 - Møllehuset Øst 2. sal tv. 131 - Møllehuset Øst 2. sal th.
Antal ledige andele: 5
Antal ledige andele: 0
Antal ledige andele: 6
Antal ledige andele: 0
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

134 - Møllehuset Vest 2. sal th.

En lille to-værelses lejlighed på øverste etage bestående af et køkken/alrum og et meget lille soveværelse og eget bad.
Lejligheden vender mod syd med fantastisk udsigt over dalen og hele området. Fra soveværelset udsigt mod vest.
Fransk altan i køkken/alrummet så du kan øbne døren og få sydsolen ind.
Samtidig er der fra denne lejlighed ad vesttrappen let adgang til terrasseområdet vest for ejendommen, der kommer til at hænge sammen med poolområdet.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad vesttrappen adgang til terrasseområdet vest for ejendommen og udfor poolområdet.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
Her på øverste etage er lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 39,79
Antal andele: 5
Solgte andele: 0
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750

133 - Møllehuset Vest 2. sal tv.

Stor to-værelses lejlighed på øverste etage med stort køkken/alrum, badeværelse, lille gang og stort soveværelse. 
Der er fantastisk udsigt mod syd over dalen og mod nord fra soveværelset.
Fransk altan i køkken/alrummet så du kan åbne døren og få sydsolen ind.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad vesttrappen let adgang til terrasseområdet vest for ejendommen, der kommer til at hænge sammen med poolområdet.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
Her på øverste etage er lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

 

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 60,77
Antal andele: 7
Solgte andele: 7
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750

132 - Møllehuset Øst 2. sal tv.

Stor to-værelses lejlighed på øverste etage med stort køkken/alrum, badeværelse og stort soveværelse.
Der er fantastisk udsigt mod syd over dalen og mod nord fra soveværelset.
Fransk altan i køkken/alrummet så du kan øbne døren og få sydsolen ind.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad østtrappen adgang til terrasseområdet nord for ejendommen.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
Her på øverste etage er lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 51,56
Antal andele: 7
Solgte andele: 0
Reserverede andele: 1
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750

131 - Møllehuset Øst 2. sal th.

Lille to-værelses udsigtslejlighed på øverste etage med stort køkken/alrum, badeværelse og et soveværelse. 
Der er fantastisk udsigt mod syd over dalen og mod nord fra soveværelset. Dertil kommer udsigt mod øst fra både soveværelse og køkken/alrum.
Fransk altan i køkken/alrummet så du kan åbne døren og få sydsolen ind.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad østtrappen adgang til terrasseområdet nord for ejendommen.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
Her på øverste etage er lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 49,44
Antal andele: 5
Solgte andele: 3
Reserverede andele: 2
Pris/andel: 240.000 Kr. + omkostninger 18.750