Ferielejligheder i Italien - Til salg lige nu i Umbrien, Italien

Vi sælger lige nu andele til andelsforeningen Antico Frantoio d'Oro, der er en smuk vingård i grænselandet imellem Toscana og Umbrien.

Klik på et hvidt felt i billedet for at se ledige andele. Køb af andel: info@andelshotellet.dk eller ring på tlf.: 6179 4276

Læs mere...

Vi sælger lige nu andele til andelsforeningen Antico Frantoio d'Oro, der er en smuk vingård i grænselandet imellem Toscana og Umbrien.

Klik på et hvidt felt i billedet for at se ledige andele. Køb af andel: info@andelshotellet.dk eller ring på tlf.: 6179 4276

Se afstande og kort - (Se kort over ejendommen og de 1,7 ha).

Vingården ombygges gennemgribende. Dette for at lev.dkere 16 skønne lejligheder m. eget køkken og bad til vore andelshavere.

Andelshotellets koncept er, at du kan nyde din ferie helt for dig selv, hvis det er det, du har behov for.
Som en stor bonus kan du tilvælge hyggelige fællesskabssituationer med andre andelshavere på mange niveauer.
Derfor bygger vi om til lejligheder, så du/I ikke blot har et værelse og deler køkken med en række andre familier.
Det er i egen lejlighed, vi selv helst vil holde ferie, og vi oplever også, at netop dette er et kardinalpunkt for vore andelshavere.

Læs mere om Antico Frantoio d'Oro og området

Stedet hedder Antico Frantoio d'Oro. Det er en charmerende nænsomt ombygget gård med plads til 104 andelshavere. I bygninger er der virkelig kælet for mange detaljer. I denne fantastiske umbriske Vingård på over 1.000 kvm. fra 1600-tallet bliver der plads til 16 lejligheder fra ca. 30 kvm. til 60 kvm. Derudover er der to ekstra gæsteværelser.

Antico Frantoio d'Oro betyder "Den gamle olivenoliemølle fra byen Oro". Oro ligger 30 km fra Perugia som er provinshovedstaden. Perugia er en stor aktiv by med mange muligheder for kultur, shopping og alt mulig andet som man kan have brug for. De har også en international lufthavn. Få kilometer fra Oro ligger Tavernelle, som er en lille hyggelig by med cafeer, restauranter og indkøbsmuligheder.

Stedet har en stor køkkenhave samt en vinproduktion på 400 - 500 flasker om året, og en mindre produktion af olivenolie. Der er mange oliventræer og mange andre frugttræer på stedets tilstødende marker.

Der er et hyggeligt fællesområde i Møllehuset, med pejs og et stort langbord, hvor vi vil kunne nyde mad og vin sammen. Her kan også afholdes kulturaftner af alle slags.

Dertil bliver der bygget et helt nyt poolområde, med saltvandspool og flere hyggelige terrasser, hvor vi enten kan nyde hinandens selskab eller være os selv og bare indånde den ro, som en Umbrisk aften kan give.

Ejendommen ligger i 300 meters højde med en flot udsigt over det smukke Italienske landskab.


Økonomi

En andel koster 240.927 kr. + Købsomkostninger på 18.750 kr.

Man tilknytter sin andel til en bestemt lejlighed. Alt efter lejlighedernes størrelse vil der være 5, 6, 7 eller 8 andele tilknyttet en lejlighed.

 

Lejligheder og andet

Antico Frantoio d’Oro er én ejendom med en række særskilte lejligheder og derudover nogle fællesrum. En lejlighed har egen indgang, badeværelse og køkkenalrum og nogle steder derudover et soveværelse. Nogle lejligheder har særskilt terrasse. Det er ikke udmatrikulerede lejligheder, der kan sælges på markedet. Ligeledes er der ikke individuelle målere for gas, el og vand, men hele ejendommen har fælles målere. Alle lejligheder er indrettede til at to personer kan sove i dem. Der er bestik til og spiseplads til 4 i hver lejlighed, så man kan have spisende gæster.

Der står en el-mast på grunden. Det er ikke fordi vi synes den pynter, men man vænner sig hurtigt til den. Det er ikke en højspændningsledning, det er en almindelig el-mast. Sælger har fået lavet en undersøgelse, og der foreligger en rapport, der dokumenterer at der ikke er strålingsfare fra den.

Bookingpoint:

Til hver lejlighed og dermed hver andel knyttes et antal bookingpoint. Der er fra starten lagt en rulleplan for fordeling af ugerne mellem andelshaverne i hver lejlighed. Ved enighed mellem alle andelshavere i en lejlighed kan denne fordeling af ugerne ændres. Andelshaverne kan indbyrdes bytte uger i henhold til point. Der er ligeledes fra starten lagt en plan for vægtning af point i ugerne i højsæson, mellemsæson og lavsæson for hver lejlighed. På en generalforsamling kan vægtningen ændres. Man kan frigive uger i sin lejlighed og dermed får bookingpoint til at booke andre lejligheder i Vingården, hvis man gerne vil have familie eller venner med.

International booking:

Som noget nyt vil der blive etableret et internationalt bookingsystem. Det betyder, at man kan frigive uger = point i sin lejlighed og bruge disse point til at booke i en lejlighed i kommende andelshoteller andre steder i Italien eller i andre lande, efterhånden som det bliver muligt.

Besigtigelse:

Der er en række 3D-præsentationer af hele ejendommen samt af hver lejlighed for sig. Derudover er der nogle små videoer af ejendommen og af vin- og landbrugsdelen. Dette for at give mulighed for, at man via sin mobil/computer kan gå på opdagelse på ejendommen" og orientere sig om de forskellige lejligheder, deres indretning og placering.

Dette vil give mulighed for, at man kan beslutte sig for at købe en andel og for placering af den uden at tage på besigtigelser.

Man kan også vælge at tage på besigtigelse og belsutte sig endeligt derefter.
I forbindelse med besigtigelsen vil det være muligt at deltage i et program over nogle dage, så man kan begynde at lære dette skønne område at kende.

Andelshaverportal:

Som andelshaver vil man få adgang til en andelshaverportal, som man kan bruge til booking samt til at orientere sig på ejendommen og orientere sig om mulighederne i lokalområdet: restauranter, billejer, cykeludlejning, vandre- og cykelruter, golfbaner, de nærmeste skiområder og meget andet.

Fællesskab og bæredygtighed:

Idéen med andelshotellerne er, at du skal kunne koncentrere dig om at holde ferie og nyde livet i et mildere klima sammen med dine nærmeste og sammen med dine nye venner og bekendte i andelsforeningen.

Andelsforeningerne har opbygget traditioner med ugentlige kulturaftener med spisning, musik og oplæg, med vandrerture, cykelture, golfrunder.... ja selv en golfklub med turnering i Danmark er det blevet til.

Vi er stolte af at skabe disse fællesskaber. Vi håber med dette nye tiltag med vinmark, oliventræer, frugthaver og køkkenhaver at kunne give nye muligheder for sammen at nyde sunde bæredygtige produkter avlet på egen jord.

Vært, gartner, rengøring og vask af sengetøj:

For at du ikke skal bekymre dig om alt det, der for eksempel følger med at have et sommerhus, vil der til hvert andelshotel være tilknyttet forskellige lokale services, f.eks., vært, gartner, vedligehold, rengøring og vask af sengetøj.

Dette er samtidigt et vigtigt tilskud fra andelshotellet til den lokale økonomi, udover det tilskud andelshaverne vil tilføre ved indkøb, restaurantbesøg og meget andet.

 

Bliv beriget - bliv andelshaver!

 

 

Gårdlejligheden og Tobaksladen

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
311 - Tobaksladen 211 - Vinhuset Gårdlejlighed
Ledige andele: 0
Ledige andele: 0
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

311 - Tobaksladen

En to-værelses lejlighed. Lejligheden er totalrenoveret. Den ligger i den gamle tobakslade, som er en fritstående bygning med kun denne ene lejlighed i. Lejligheden består af et køkken/alrum, et soveværelse og et badeværelse. Lejligheden har egen terrasse på vestsiden og mulighed for en lille terassesplads mod syd med udsigt over det umbriske bakkede landskab mod øst og syd.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
Lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa der kan trækkes ud i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 66,4
Antal andele: 8
Solgte andele: 8
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750

211 - Vinhuset Gårdlejlighed

Stor to-værelses lejlighed i Vinhuset med egen terrasse. Lejligheden ligger højt og har fantastisk udsigt mod øst både fra lejligheden og fra den hyggelige terrasse lige udenfor lejligheden.

Fra soveværelset udsigt mod øst.
Stort specielt buet vinduesparti der lukker en masse lys ind i køkken/alrummet.
Fra denne lejlighed er der ad passagen adgang til poolområdet og terrasseområdet her og derudover let adgang til terrasseområdet mellem Møllehuset og Tobaksladen.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Her er soveværelse med to seprate elevationssenge, samt i stuen en sovesofa der kan trækkes ud, og hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.


Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 1
Kvm lejlighed: 48,04
Antal andele: 7
Solgte andele: 7
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750

lejlighederne i Vinhuset

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
213 - Vinhuset 1. sal 212 - Vinhuset to-etagers lejlighed 201 - Vinhuset Hjørnelejligheden 202 - Vinhuset stuelejligheden
Ledige andele: 6
Ledige andele: 4
Ledige andele: 1
Ledige andele: 0
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

213 - Vinhuset 1. sal

Udsigtslejlighed mod syd i Vinhuset. To-værelses lejlighed med køkken og badeværelse. Beliggende på 1. sal med egen trappe med indgang fra haven. Lejligheden bliver totalrenoveret.
Nedenfor trappen er egen terrasse mod syd.

Lejligheden vender mod syd med fantastisk udsigt over dalen og hele området.
Samtidig er der fra denne lejlighed let adgang til pool- og terrasseområdet vest for ejendommen.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
Her på øverste etage er loftet ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Her er lille soveværelse med soveplads til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt i køkkenalrummet en sofa, hvor et af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.
(Plantegningen viser endnu ikke det lille soveværelse).

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

Antal værelser: 1
Kvm lejlighed: 36,96
Antal andele: 6
Solgte andele: 0
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750

212 - Vinhuset to-etagers lejlighed

Lejlighed i 2 etager, med udgang fra køkkenet i stueplan til egen terrasse, hvor du kan nyde sydsolen.
Indgang fra passagen. Lejligheden bliver totalrenoveret.

Lejligheden vender mod syd med fantastisk udsigt over dalen og hele området. Fra stue/soveværelse udsigt mod syd.

Samtidig er der fra denne lejlighed gennem passagen let adgang til pool- og terrasseområde vest for ejendommen.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
På øverste etage er lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Her er soveplads til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sofa, hvor et af ens børn kan sove. Der vil derudvoer være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.
Man skal være opmærksom på at lejligheden har kombineret stue og soverum. Køkken og spisebord er i planet under.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 46,74
Antal andele: 7
Solgte andele: 2
Reserverede andele: 1
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750

201 - Vinhuset Hjørnelejligheden

Totalrenoveret et-værelses hjørnelejlighed, med egen terrasse som vender både mod øst og mod syd med udsigt over dalen. Her kan du sætte dig ud og nyde solen. Lejligheden er i to forskudte plan.

Du kan komme til poolområdet enten fra hoveddøren ved at gå henad passagen, eller du kan gå derhen fra havedøren.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
I køkkenalrummet er loftet ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Her er soveplads til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa der kan trækkes ud, hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudvoer være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.
Man skal være opmærksom på at lejligheden har et rum som er kombineret køkken, stue og soverum.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

Antal værelser: 1
Kvm lejlighed: 45,80
Antal andele: 7
Solgte andele: 5
Reserverede andele: 1
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750

202 - Vinhuset stuelejligheden

En to-værelses lejlighed med egen skøn terrasse mod syd, her kan du sætte dig ud og nyde solen. Lejligheden har smuk udsigt over dalen. Eget badeværelse i et forskudt plan. 
Poolområdet ligger i kort afstand fra denne lejlighed.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Her er et lille soveplads til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt i køkkenalrummet en sofa, hvor et af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.
(Plantegningen viser endnu ikke dette).

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

 

Antal værelser: 1
Kvm lejlighed: 48,38
Antal andele: 7
Solgte andele: 1
Reserverede andele: 6
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750

Møllehuset - stuen

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
103 - Møllehuset Stuen Vest 102 - Møllehuset Stuen midt
Ledige andele: 2
Ledige andele: 0
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

103 - Møllehuset Stuen Vest

Så kan vi endelig vise rigtige fotos fra denne skønne lejlighed.

Stor to-værelses lejlighed i stuen, bestående af et stueområde mod syd og dertil et soveområde mod nord bag en væg næsten ført til loftet, et separat køkken og et badeværelse. Lejligheden har egen indgang fra syd tæt på poolområdet og terrasseområderne her.
Lige ud for indgangsdøren er der i passagen en sydvendt plads til er lille bord og to stole, her vil man have sydsol året rundt.
Der er også udgang mod nord, hvor man om sommeren vil kunne glæde sig over et skyggefuldt område.

Der bliver også en terrasse mellem Vinhuset og poolen som hører til denne lejlighed.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa, der kan trækkes ud i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, udsigtsbilleder og rigtige fotos fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 60,53
Antal andele: 8
Solgte andele: 3
Reserverede andele: 3
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750

102 - Møllehuset Stuen midt

Smuk to-værelses lejlighed i forskudte plan i stuen med stort køkken/alrum, badeværelse og et ekstra værelse, der biver registreret som omklædningsrum pga. lofthøjde på 2,08. Det ekstra værelse er vægtet mindre end det i virkeligheden er, så der er flere m2 i lejligheden, end det fremgår.
Der er en dør mod syd ud til passagen mellem Vinhuset og Møllehuset og en trappe, som leder til poolområdet.
Her er en lille terrasseplads med et lille bord og et par stole og sydsol året rundt.

Derudover bliver der en terrasse mellem vinhuset og poolen til denne lejlighed.

Indgangsdøren er mod nord, og udenfor indgangsdøren er der et terrasseområde, hvor der er sommeren vil være kærkommen skygge.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa der kan trækkes ud i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, udsigtsbilleder og 3D-fotos fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

 

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 45
Antal andele: 6
Solgte andele: 5
Reserverede andele: 1
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750

Møllehuset - 1. sal

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
124 - Møllehuset Vest 1. sal th. 123 - Møllehuset Vest 1. sal tv. 122 - Møllehuset Øst 1. sal th. 121 - Møllehuset Øst 1. sal midtfor
Ledige andele: 5
Ledige andele: 0
Ledige andele: 7
Ledige andele: 4
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

124 - Møllehuset Vest 1. sal th.

Så kan vi endelig vise rigtige fotos fra denne skønne lejlighed.

En lille charmerende to-værelses lejlighed på 1. sal bestående af et køkken/alrum, et badeværelse og et lille soveværelse. Lejligheden vender mod syd med fantastisk udsigt over dalen og hele området.
Fransk altan i køkken/alrummet, så du kan åbne døren og få sydsolen ind.
Fra soveværelset udsigt mod syd og vest.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad vesttrappen med kun 5-6 trin let adgang til terrasseområdet vest for ejendommen, der kommer til at hænge sammen med poolområdet.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Her er lille soveværelse til to, hvor vi nu har bestilt en dobbeltseng på 140x200 cm. Derudover en sofa i stuen, hvor et af ens børn kan sove. Der vil være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.


Lejligheden får aircondition.

Se plantegninger, rigtige fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 39,79
Antal andele: 5
Solgte andele: 0
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750

123 - Møllehuset Vest 1. sal tv.

Så kan vi endelig vise rigtige fotos fra denne skønne lejlighed.

Stor to-værelses lejlighed på 1. sal med stort køkken/alrum, badeværelse, lille gang og stort soveværelse. 
Der er fantastisk udsigt mod syd over dalen og mod nord fra soveværelset.
Fransk altan i køkken/alrummet, så du kan åbne døren og få sydsolen ind.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa, der kan trækkes ud i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.


Samtidig er der fra denne lejlighed ad vesttrappen med kun 5-6 trin adgang til terrasseområdet mod vest, der kommer til at hænge sammen med poolområdet.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.

Lejligheden får aircondition.

Se plantegninger, rigtige fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 60,97
Antal andele: 7
Solgte andele: 7
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750

122 - Møllehuset Øst 1. sal th.

To-værelses lejlighed på 1. sal med stort køkken/alrum, stort badeværelse og lille soveværelse.
Der er fantastisk udsigt mod syd over dalen og mod nord fra soveværelset.
Fransk altan i køkken/alrummet, så du kan åbne døren og få sydsolen ind.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa, der kan trækkes ud i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad østtrappen adgang til terrasseområdet syd for ejendommen.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, udsigtsbilleder og 3D-fotos fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 51,58
Antal andele: 7
Solgte andele: 0
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750

121 - Møllehuset Øst 1. sal midtfor

Lille to-værelses udsigtslejlighed på 1. sal med stort køkken/alrum, badeværelse og soveværelse. 
Der er fantastisk udsigt mod øst fra soveværelset, og mod syd over dalen fra køkken/alrummet.
Fransk altan i køkken/alrummet, så du kan åbne døren og få sydsolen ind.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad østtrappen adgang til terrasseområdet syd for ejendommen.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sofa i stuen, hvor et af ens børn kan sove. Der vil derudvoer være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Lejligheden får varme og kulde fra varmepumpe.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

 

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 39,62
Antal andele: 5
Solgte andele: 0
Reserverede andele: 1
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750

Møllehuset - 2. sal

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
134 - Møllehuset Vest 2. sal th. 133 - Møllehuset Vest 2. sal tv. 132 - Møllehuset Øst 2. sal tv. 131 - Møllehuset Øst 2. sal th.
Ledige andele: 5
Ledige andele: 0
Ledige andele: 6
Ledige andele: 0
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

134 - Møllehuset Vest 2. sal th.

Så kan vi endelig vise rigtige fotos fra denne skønne lejlighed.

En lille to-værelses lejlighed på øverste etage bestående af et køkken/alrum og et meget lille soveværelse og et badeværelse.
Lejligheden vender mod syd med fantastisk udsigt over dalen og hele området. Fra soveværelset udsigt mod syd og vest.
Fransk altan i køkken/alrummet så du kan øbne døren og få sydsolen ind.
Samtidig er der fra denne lejlighed ad vesttrappen let adgang til terrasseområdet vest for ejendommen, der kommer til at hænge sammen med poolområdet. Da ejendommen ligger på en skrånende grund, er der kun en etage ned til terrasseområdet.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad vesttrappen adgang til terrasseområdet vest for ejendommen og udfor poolområdet.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Her er et lille soveværelse, hvor vi nu har bestil en dobbeltseng på 140x200 cm. Derudover er der en sofa i stuen, hvor et af ens børn kan sove. Der vil være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.

Lejligheden har aircondition.

Her på øverste etage er lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Se plantegninger,rigtige fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 39,79
Antal andele: 5
Solgte andele: 0
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750

133 - Møllehuset Vest 2. sal tv.

Så kan vi endelig vise rigtige fotos fra denne skønne lejlighed.

Stor to-værelses lejlighed på øverste etage med stort køkken/alrum, badeværelse, lille gang og stort soveværelse. 
Der er fantastisk udsigt mod syd over dalen og mod nord fra soveværelset.
Fransk altan i køkken/alrummet så du kan åbne døren og få sydsolen ind.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa der kan trækkes ud i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudvoer være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad vesttrappen let adgang til terrasseområdet vest for ejendommen, der kommer til at hænge sammen med poolområdet. Da ejendommen ligger på en skrånende grund, er der kun en etage ned til terrasseområdet.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.

Lejligheden har aircondition.

Her på øverste etage er lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Se plantegninger, rigtige fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

 

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 60,77
Antal andele: 7
Solgte andele: 7
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750

132 - Møllehuset Øst 2. sal tv.

Stor to-værelses lejlighed på øverste etage med stort køkken/alrum, badeværelse og stort soveværelse.
Der er fantastisk udsigt mod syd over dalen og mod nord fra soveværelset.
Fransk altan i køkken/alrummet så du kan åbne døren og få sydsolen ind.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa der kan trækkes ud i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad østtrappen adgang til terrasseområdet nord for ejendommen.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
Her på øverste etage er lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 51,56
Antal andele: 7
Solgte andele: 0
Reserverede andele: 1
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750

131 - Møllehuset Øst 2. sal th.

Lille to-værelses udsigtslejlighed på øverste etage med stort køkken/alrum, badeværelse og et soveværelse. 
Der er fantastisk udsigt mod syd over dalen og mod nord fra soveværelset. Dertil kommer udsigt mod øst fra både soveværelse og køkken/alrum.
Fransk altan i køkken/alrummet så du kan åbne døren og få sydsolen ind.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad østtrappen adgang til terrasseområdet nord for ejendommen.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
Her på øverste etage er lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa i stuen der kan trækkes ud, så to af ens børn kan sove her. Der vil derudvoer være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 49,44
Antal andele: 5
Solgte andele: 5
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 240.927 Kr. + omkostninger 18.750