Tag en virtuel tur på Antico Frantoio d'Oro

content/italien/billede1.png


Det er nu muligt at tage en virtuel tur i 11 af lejlighederne på Antico Frantoio. Gå selv rundt og dan dig et indtryk af de forskelle lejligheder eller få en guidet tur igennem huset.
Lige nu er det muligt at se Tobaksladen, alle lejlighederne i Møllehuset samt fællesrummet og de tilhørende gæsteværelser.

For at se Vest afdelingen (Lejlighed:103,123,124,133,134) klik her.

For at se Øst afdelingen (Lejlighed:102,121,122,131,132, fællesrum og gæsteværelser) klik her.

For at se Tobaksladen (311) klik her.

Du kan bevæge dig rundt i bygningen og gennem lejlighederne ved at klikke på de runde cirkler, du kan se på gulvene eller ved brug af piletasterne. Du kan se værelserne fra andre vinkler ved at klikke på et punkt, holde musen nede, og "trække" skærmbilledet i den retning du ønsker at se.
Undervejs på din tur vil du både se små cirkler, der indeholder lidt informationer og logoer med. Hvis du klikker på logoet, vil du blive taget med udenfor forskellige steder på ejendommen. For at vende tilbage skal du vende dig og trykke på logoet med manden.

Nede i højre hjørne finder du en række små symboler:

  • Dollhouse - her kan du få vist hele huset som et dukkehus
  • Floorplan - her kan du se en hel etages rumindelinger - ved at klikke på et af rummene går du derind. På Floorplan kan du også se numrene på de enkelte lejligheder.
  • Floor Selector - her kan du skifte fra etage til etage
  • Measurement Mode - her får du en lineal, hvor du kan klikke fra punkt til punkt og få målene vist. 

Prøv med en Virtual Reality Brille

Hvis du vil, kan du komme og besøge og prøve vores VR-briller, så du faktisk kan "gå ind i rummene og bevæge dig rundt i lejligheden". Dette er muligt enten på vores kontor I Odense eller Viborg. Alternativt så tilbyder vi også, at vi kan give dig en guidet tur igennem huset. Dette kan ske fysisk eller online.

Kontakt os, og vi kan arrangere det møde der passer jer

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedr. virtuel tur med VR brille eller guidet tur rundt i huset.

 

Antico Frantoio d'Oro - Grundplan 2. sal 
bubble