Antico Frantoio d'Oro i Umbrien

Andelsforeningen Antico Frantoio d'Oro ligger smukt belligende i grænselandet imellem Toscana og Umbrien. Ejendommen ligger kun ca. 400 m. fra den lille by Oro. Navnet betyder "Den gamle olivenolie mølle". Den har ligget på stedet siden 1600-tallet. Beliggenheden er særdeles smuk, højt beliggende med smuk udsigt udover det flotte og grønne Umbriske landskab. Hele stedet emmer af ro og opfordrer til at slappe af og tage sig god tid.

Gården har over 1000 kvm. og har plads til 104 andelshavere fordelt på 16 lejligheder fra ca. 30 kvm. til 60 kvm. Derudover er der to ekstra gæsteværelser. I bygningerne er der virkelig kælet for mange detaljer. 

content/italien/tommy_af---langtfra-2019-04-30-115340.jpg

Vi sælger andele nu

Vi sælger lige nu andele til andelsforeningen Antico Frantoio d'Oro, der er en smuk vingård i grænselandet imellem Toscana og Umbrien. 
(Se kort over ejendommen og de 1,7 ha).

Alle lejligheder har soveværelse, køkken-alrum og bad.
Andelshotellets koncept er, at du kan nyde din ferie helt for dig selv, hvis det er det, du har behov for.
Som en stor bonus kan du tilvælge hyggelige fællesskabssituationer med andre andelshavere på mange niveauer.
Vi har valgt at bygge lejlighederne om, så du/I ikke kun har et værelse, og er nødsaget til at dele køkken med andre familier. 
Det er i egen lejlighed, vi selv helst vil holde ferie, og vi oplever også, at netop dette er et kardinalpunkt for vore andelshavere.

Antico Frantoio d'Oro betyder "Den gamle olivenoliemølle fra byen Oro". 

Stedet har en stor køkkenhave og en vinproduktion på 400 - 500 flasker om året, samt en mindre produktion af olivenolie. Der er mange oliventræer og mange andre frugttræer på stedets tilstødende marker.

Der er et hyggeligt fællesområde i Møllehuset, med pejs og et stort langbord, hvor vi vil kunne nyde mad og vin sammen. Her kan også afholdes kulturaftner af alle slags.

Dertil er der blevet bygget et helt nyt poolområde, med saltvandspool og flere hyggelige terrasser. Her kan vi nyde hinandens selskab eller blot være os selv og indånde den ro, som en Umbrisk aften kan give.

Ejendommen ligger i 300 meters højde med en flot udsigt over det smukke Italienske landskab.

Oro ligger 30 km fra Perugia, som er provinshovedstaden. Perugia er en stor aktiv by med mange muligheder for kultur, shopping og alt mulig andet som man kan have brug for. Få kilometer fra Oro ligger Tavernelle, som er en lille hyggelig by med cafeer, restauranter og indkøbsmuligheder.

 Køkken-alrum i lejlighed 133


Økonomi

En andel koster 276.065 kr. og de tilhørende omkostninger udgør 18.750 kr.
Drift: 1000 kr. pr. md. + Forbrug: kr. 450 á konto pr. md.

Man tilknytter sin andel til en bestemt lejlighed. Alt efter lejlighedernes størrelse vil der være 5, 6, 7 eller 8 andele tilknyttet en lejlighed.

Lejligheder og andet

Antico Frantoio d’Oro er én ejendom med en række særskilte lejligheder og et fællesrum. En lejlighed har egen indgang, badeværelse, soveværelse og køkkenalrum. Nogle lejligheder har særskilt terrasse. Det er ikke udmatrikulerede lejligheder, der kan sælges på markedet. Ligeledes er der ikke individuelle målere for gas, el og vand, men hele ejendommen har fælles målere. Alle lejligheder er indrettede til, at to personer kan sove i dem. Der er bestik til og spiseplads til 4 i hver lejlighed, så man kan have spisende gæster.

Der står en el-mast på grunden. Det er ikke fordi vi synes den pynter, men man vænner sig hurtigt til den. Det er ikke en højspændningsledning, det er en almindelig el-mast. Sælger har fået lavet en undersøgelse, og der foreligger en rapport, der dokumenterer at der ikke er strålingsfare fra den.

Bookingpoint:

Til hver lejlighed og dermed hver andel knyttes et antal bookingpoint. Der er fra starten lagt en rulleplan for fordeling af ugerne mellem andelshaverne i hver lejlighed. Ved enighed mellem alle andelshavere i en lejlighed kan denne fordeling af ugerne ændres. Andelshaverne kan indbyrdes bytte uger i henhold til point. Der er ligeledes fra starten lagt en plan for vægtning af point i ugerne i højsæson, mellemsæson og lavsæson for hver lejlighed. På en generalforsamling kan vægtningen ændres. Man kan frigive uger i sin lejlighed og dermed får bookingpoint til at booke andre eller flere lejligheder, hvis man gerne vil have familie eller venner med.

International booking:

Som noget nyt har vi etableret et internationalt bookingsystem. Det betyder, at inden længe vil man kunne frigive uger = point i sin lejlighed, og bruge disse point til at booke lejligheder i Andelsforeningen Bolnuevo-Mazarrón. Fremtidige andelsforeninger vil også blive tilføjet til det internationale bookingsystem 

Besigtigelse:

Der er en række 3D-præsentationer af hele ejendommen samt af hver lejlighed for sig. Derudover er der nogle små videoer af ejendommen og af vin- og landbrugsdelen. Dette for at give mulighed for, at man via sin mobil/computer kan gå på opdagelse på ejendommen" og orientere sig om de forskellige lejligheder, deres indretning og placering. Vi har også fået lavet matterport scanning af 11 lejligheder i hovedhuset. Dette giver yderlige mulighed for at gå på opdagelse. Klik her for at tage en virtuel tur. 

Dette vil give mulighed for, at man kan beslutte sig for at købe en andel og for placering af den uden at tage på besigtigelser.

Man kan også vælge at tage på besigtigelse og belsutte sig endeligt derefter.
I forbindelse med besigtigelsen vil det være muligt, at lære dette skønne område bedre at kende.

Andelshaverportal:

Som andelshaver vil man få adgang til en andelshaverportal, som man kan bruge til booking samt til at orientere sig på ejendommen og orientere sig om mulighederne i lokalområdet: restauranter, billejer, cykeludlejning, vandre- og cykelruter, golfbaner, de nærmeste skiområder og meget andet.

Fællesskab og bæredygtighed:

Idéen med andelshotellerne er, at du skal kunne koncentrere dig om at holde ferie og nyde livet i et mildere klima sammen med dine nærmeste og sammen med dine nye venner og bekendte i andelsforeningen.

Andelsforeningerne har opbygget traditioner med ugentlige kulturaftener med spisning, musik og oplæg, med vandrerture, cykelture, golfrunder.... ja selv en golfklub med turnering i Danmark er det blevet til.

Vi er stolte af at skabe disse fællesskaber. Vi håber med dette nye tiltag med vinmark, oliventræer, frugthaver og køkkenhaver at kunne give nye muligheder for sammen at nyde sunde bæredygtige produkter avlet på egen jord.

Vært, gartner, rengøring og vask af sengetøj:

For at du ikke skal bekymre dig om alt det, der for eksempel følger med at have et sommerhus, vil der til hvert andelshotel være tilknyttet forskellige lokale services, f.eks., vært, gartner, vedligehold, rengøring og vask af sengetøj.

Dette er samtidigt et vigtigt tilskud fra andelshotellet til den lokale økonomi, udover det tilskud andelshaverne vil tilføre ved indkøb, restaurantbesøg og meget andet.

Korte facts om stedet Antico Frantoio d'Oro

Bebygget areal: ca. 1020 kvm fordelt over flere bygninger.
Bygninger fra 1650, renoveret løbende til 2014 og fremstår rustikt med de oprindelige sten.
Huset er bygget på kuperet terræn, derfor niveauforskel i etagerne.
Land i alt: 1,6 ha

Afgrøder og jorde:

Vinmark med rækker af gamle vinplanter. Udbytte per år 300-400 liter god rødvin og hvidvin
Oliventræer
Diverse frugttræer som kirsebær, æble, mandler, nespera, figen
Valnøddelund
Stort areal med kartofler
Forskellige mindre urtehaver med bl.a.: fersken, løg, bønner, ærter, artiskok og tomater
Der findes alle remedier til fremstilling af både vin og olivenolie.
Oliven afleveres nu til lokal mølle, der udvinder olien.
Tidligere ejer har etableret vandingsanlæg overalt.
Grunden er kuperet med terrasser til det opdyrkede. Desuden er der et fladt område på størrelse med en stor fodboldbane (mulighed for aktivitetsområde).
Hele grunden er indhegnet for at undgå problemer med vildsvin.
Lige udenfor skel ved det flade område, er et vandløb.
Der er et rigt fugle- og dyreliv og mange træer, buske og planter.
Der er overalt på grunden en storslået udsigt over dalen og de omkringliggende grønne bakker (colline) på den anden side, - med kig til Toscana.

Gårdlejligheden og Tobaksladen

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
311 - Tobaksladen 211 - Vinhuset Gårdlejlighed
Ledige andele: 0
Ledige andele: 0
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

311 - Tobaksladen

En to-værelses lejlighed. Lejligheden er totalrenoveret. Den ligger i den gamle tobakslade, som er en fritstående bygning med kun denne ene lejlighed i. Lejligheden består af et køkken/alrum, et soveværelse og et badeværelse. Lejligheden har egen terrasse på vestsiden og mulighed for en lille terassesplads mod syd med udsigt over det umbriske bakkede landskab mod øst og syd.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
Lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa der kan trækkes ud i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 66,4
Antal andele: 8
Solgte andele: 8
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 276.065 Kr. + omkostninger 18.750 kr.

211 - Vinhuset Gårdlejlighed

Stor to-værelses lejlighed i Vinhuset med egen terrasse. Lejligheden ligger højt og har fantastisk udsigt mod øst både fra lejligheden og fra den hyggelige terrasse lige udenfor lejligheden.

Fra soveværelset udsigt mod øst.
Stort specielt buet vinduesparti der lukker en masse lys ind i køkken/alrummet.
Fra denne lejlighed er der ad passagen adgang til poolområdet og terrasseområdet her og derudover let adgang til terrasseområdet mellem Møllehuset og Tobaksladen.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Her er soveværelse med to seprate elevationssenge, samt i stuen en sovesofa der kan trækkes ud, og hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.


Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 48,04
Antal andele: 7
Solgte andele: 7
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 276.065 Kr. + omkostninger 18.750 kr.

lejlighederne i Vinhuset

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
213 - Vinhuset 1. sal 212 - Vinhuset to-etagers lejlighed 201 - Vinhuset Hjørnelejligheden 202 - Vinhuset stuelejligheden
Ledige andele: 0
Ledige andele: 0
Ledige andele: 0
Ledige andele: 0
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

213 - Vinhuset 1. sal

Udsigtslejlighed mod syd i Vinhuset. To-værelses lejlighed med køkken og badeværelse. Beliggende på 1. sal med egen trappe med indgang fra haven. Lejligheden bliver totalrenoveret.
Nedenfor trappen er egen terrasse mod syd.

Lejligheden vender mod syd med fantastisk udsigt over dalen og hele området.
Samtidig er der fra denne lejlighed let adgang til pool- og terrasseområdet vest for ejendommen.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
Her på øverste etage er loftet ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Her er lille soveværelse med en 140x200 dobbeltseng. I i køkkenalrummet en sofa, hvor et af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.
3D-fotos er ikke opdaterede efter etablering af lille soveværelse.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 36,96
Antal andele: 6
Solgte andele: 6
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 276.065 Kr. + omkostninger 18.750 kr.

212 - Vinhuset to-etagers lejlighed

Lejlighed i 2 etager, med udgang fra køkkenet i stueplan til egen terrasse, hvor du kan nyde sydsolen.
Indgang fra passagen. Lejligheden bliver totalrenoveret.

Lejligheden vender mod syd med fantastisk udsigt over dalen og hele området. Fra stue/soveværelse udsigt mod syd.

Samtidig er der fra denne lejlighed gennem passagen let adgang til pool- og terrasseområde vest for ejendommen.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
På øverste etage er lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Her er soveplads til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sofa, hvor et af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.
Man skal være opmærksom på at lejligheden har kombineret stue og soverum. Køkken og spisebord er i planet under.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 46,74
Antal andele: 7
Solgte andele: 7
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 276.065 Kr. + omkostninger 18.750 kr.

201 - Vinhuset Hjørnelejligheden

Totalrenoveret et-værelses hjørnelejlighed, med egen terrasse som vender både mod øst og mod syd med udsigt over dalen. Her kan du sætte dig ud og nyde solen. Lejligheden er i to forskudte plan.

Du kan komme til poolområdet enten fra hoveddøren ved at gå henad passagen, eller du kan gå derhen fra havedøren.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
I køkkenalrummet er loftet ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Her er soveplads til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa der kan trækkes ud, hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.
Man skal være opmærksom på at lejligheden har ét rum, som er kombineret køkken, stue og soverum.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

Antal værelser: 1
Kvm lejlighed: 45,80
Antal andele: 7
Solgte andele: 7
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 274.665 Kr. + omkostninger 18.750

202 - Vinhuset stuelejligheden

En to-værelses lejlighed med egen skøn terrasse mod syd, her kan du sætte dig ud og nyde solen. Lejligheden har smuk udsigt over dalen. Eget badeværelse i et forskudt plan. 
Poolområdet ligger i kort afstand fra denne lejlighed.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Her er et lille soveværelse med en 140x200 dobbeltseng). I køkkenalrummet er der en sofa, hvor et af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

 

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 48,38
Antal andele: 7
Solgte andele: 7
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 276.065 Kr. + omkostninger 18.750 kr.

Møllehuset - stuen

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
103 - Møllehuset Stuen Vest 102 - Møllehuset Stuen midt
Ledige andele: 0
Ledige andele: 0
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

103 - Møllehuset Stuen Vest

Så kan vi endelig vise rigtige fotos fra denne skønne lejlighed.

Stor to-værelses lejlighed i stuen, bestående af et stueområde mod syd og dertil et soveområde mod nord bag en væg næsten ført til loftet, et separat køkken og et badeværelse. Lejligheden har egen indgang fra syd tæt på poolområdet og terrasseområderne her.
Lige ud for indgangsdøren er der i passagen en sydvendt plads til er lille bord og to stole, her vil man have sydsol året rundt.
Der er også udgang mod nord, hvor man om sommeren vil kunne glæde sig over et skyggefuldt område.

Der bliver også en terrasse mellem Vinhuset og poolen som hører til denne lejlighed.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa, der kan trækkes ud i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.

Lejligheden får aircondition, når den kan kobles på den nye aircon-enhed i Vinhuset.

Se plantegninger, udsigtsbilleder og rigtige fotos fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 60,53
Antal andele: 8
Solgte andele: 8
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 276.065 Kr. + omkostninger 18.750 kr.

102 - Møllehuset Stuen midt

Smuk to-værelses lejlighed i forskudte plan i stuen med stort køkken/alrum, badeværelse og et ekstra værelse, der biver registreret som omklædningsrum pga. lofthøjde på 2,08. Det ekstra værelse er vægtet mindre end det i virkeligheden er, så der er flere m2 i lejligheden, end det fremgår.
Der er en dør mod syd ud til passagen mellem Vinhuset og Møllehuset og en trappe, som leder til poolområdet.
Her er en lille terrasseplads med et lille bord og et par stole og sydsol året rundt.

Derudover bliver der en terrasse mellem vinhuset og poolen til denne lejlighed.

Indgangsdøren er mod nord, og udenfor indgangsdøren er der et terrasseområde, hvor der er sommeren vil være kærkommen skygge.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa der kan trækkes ud i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, udsigtsbilleder og 3D-fotos fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

 

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 45
Antal andele: 6
Solgte andele: 6
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 274.665 Kr. + omkostninger 18.750

Møllehuset – Mellemetage

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
Gæsteværelser
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

Gæsteværelser

Der er to gæsteværelser. De kan bookes sammen med en lejlighed, på den måde kan man have sine store børn eller en vennepar i et gæsteværelse. Her er ikke køkken, men et badeværelse til deling mellem de to gæsteværelser.

Værelset mod Nord, der er det mindste hedder 111 og værelset mod syd, der er det største hedder 112.

Antal værelser: 2

Møllehuset - 1. sal

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
124 - Møllehuset Vest 1. sal th. 123 - Møllehuset Vest 1. sal tv. 122 - Møllehuset Øst 1. sal th. 121 - Møllehuset Øst 1. sal midtfor
Ledige andele: 0
Ledige andele: 0
Ledige andele: 0
Ledige andele: 0
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

124 - Møllehuset Vest 1. sal th.

Så kan vi endelig vise rigtige fotos fra denne skønne lejlighed.

En lille charmerende to-værelses lejlighed på 1. sal bestående af et køkken/alrum, et badeværelse og et lille soveværelse. Lejligheden vender mod syd med fantastisk udsigt over dalen og hele området.
Fransk altan i køkken/alrummet, så du kan åbne døren og få sydsolen ind.
Fra soveværelset udsigt mod syd og vest.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad vesttrappen med kun 5-6 trin let adgang til terrasseområdet vest for ejendommen, der kommer til at hænge sammen med poolområdet.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Her er lille soveværelse til to, hvor vi nu har bestilt en dobbeltseng på 140x200 cm. Derudover en sofa i stuen, hvor et af ens børn kan sove. Der vil være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.


Lejligheden får aircondition.

Se plantegninger, rigtige fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 39,79
Antal andele: 5
Solgte andele: 5
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 274.665 Kr. + omkostninger 18.750

123 - Møllehuset Vest 1. sal tv.

Så kan vi endelig vise rigtige fotos fra denne skønne lejlighed.

Stor to-værelses lejlighed på 1. sal med stort køkken/alrum, badeværelse, lille gang og stort soveværelse. 
Der er fantastisk udsigt mod syd over dalen og mod nord fra soveværelset.
Fransk altan i køkken/alrummet, så du kan åbne døren og få sydsolen ind.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa, der kan trækkes ud i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.


Samtidig er der fra denne lejlighed ad vesttrappen med kun 5-6 trin adgang til terrasseområdet mod vest, der kommer til at hænge sammen med poolområdet.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.

Lejligheden får aircondition.

Se plantegninger, rigtige fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 60,97
Antal andele: 7
Solgte andele: 7
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 274.665 Kr. + omkostninger 18.750

122 - Møllehuset Øst 1. sal th.

To-værelses lejlighed på 1. sal med stort køkken/alrum, stort badeværelse og lille soveværelse.
Der er fantastisk udsigt mod syd over dalen og mod nord fra soveværelset.
Fransk altan i køkken/alrummet, så du kan åbne døren og få sydsolen ind.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa, der kan trækkes ud i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudover være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad østtrappen adgang til terrasseområdet syd for ejendommen.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, udsigtsbilleder og 3D-fotos fra lejligheden.

Reserverede andele: Her kan der være tale om en forlænget fortrydelsesfrist. Det betyder at andre, på visse betingelser, kan købe andelen mod at acceptere den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 51,58
Antal andele: 7
Solgte andele: 7
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 276.065 Kr. + omkostninger 18.750 kr.

121 - Møllehuset Øst 1. sal midtfor

En charmerende to-værelses lejlighed beliggende på første sal i Møllehuset. Lejligheden byder på et rummeligt køkken-alrum, et moderne badeværelse samt et hyggeligt soveværelse.

Fra soveværelset kan man nyde morgensolen fra øst gennem to store vinduer. Fra den franske altan i køkken-alrummet kan man betragte udsigten og få solen ind fra syd.

Soveværelset har en dobbeltseng på 140x200 cm, og der er også sovesofa i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil være ekstra madrasser og barnesenge til rådighed i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj. Fra denne lejlighed er der via østtrappen adgang til terrasseområdet nord for ejendommen og rundt om huset til alle de øvrige terrasser.

Alle lejligheder har de karakteristiske lofter i umbrisk stil, og de opvarmes eller nedkøles af 2 aircon-enheder, som er tilkoblet en varmepumpe.

Udsmykning og malerier, som kan ses på videoer og billeder, er udlånt til foreningen af Andelshotellerne og kan returneres, hvis ønskes.

Lejligheden er møbleret og indeholder:

 • Soveværelse med dobbeltseng (140x200)
 • Badeværelse med brusebad
 •  Køkken-alrum
 • Aircondition
 • Spiseplads til 4
 • Sovesofa med mulighed for opredning til 2 børn
 • Terrasse enten nord for eller syd for Møllehuset.

Se plantegninger, fotos, udsigtsbilleder og videogennemgang for at få den fulde fornemmelse af lejligheden. Det er også muligt at prøve at bo i lejligheden fra lørdag til lørdag. Du kan tilmelde dig en besigtigelse ved at bruge dette link: https://andelshotellet.dk/p/kontakt/besigtigelsesrejser

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 39,62
Antal andele: 5
Solgte andele: 5
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 276.065 Kr. + omkostninger 18.750 kr.

Møllehuset - 2. sal

Vælg din lejlighed på billedet

Ledige
Alle reserverede
Delvis reserv.
Delvis solgte
Alle solgte
134 - Møllehuset Vest 2. sal th. 133 - Møllehuset Vest 2. sal tv. 132 - Møllehuset Øst 2. sal tv. 131 - Møllehuset Øst 2. sal th.
Ledige andele: 2
Ledige andele: 0
Ledige andele: 1
Ledige andele: 0
Klik på lejlighederne

Yderligere info og billeder fra lejlighederne (klik på linkene herunder)

134 - Møllehuset Vest 2. sal th.

Lejlighed 134

En charmende to-værelses lejlighed på øverste etage bestående af et hyggeligt køkken/alrum, et lille soveværelse og et badeværelse.

Lejligheden vender mod syd med fantastisk udsigt over dalen, poolen og terrasseområderne mod syd.
Fra den franske altan i køkkenalrummet har man udsigt mod syd, mens man fra soveværelset kigger mod syd og vest.

Soveværelset har en dobbeltseng på 140x200 cm, og der er en sovesofa i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil være ekstra madrasser og barnesenge til rådighed i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj.

Fra denne lejlighed er der let adgang ad vesttrappen til terrasseområdet vest og syd for ejendommen. Da ejendommen ligger på en skrånende grund, er der kun en etage ned til terrasseområdet.

Alle lejligheder har de karakteristiske lofter i umbrisk stil, og de opvarmes og nedkøles af 2 aircon-enheder, som er tilkoblet en varmepumpe.

Udsmykning og malerier, som kan ses på videoer og billeder, er udlånt til foreningen af Andelshotellerne og kan returneres, hvis ønskes.

Lejligheden er møbleret og indeholder:

 • Soveværelse med dobbeltseng (140x200)
 • Badeværelse med brusebad
 • Køkkenalrum
 • Aircondition 
 • Spiseplads til 4
 • Sovesofa med mulighed for opredning til 2 børn  
 • Terrasse tæt på Hoveddøren mod vest


Se plantegninger, fotos, udsigtsbilleder og videogennemgang for at få den fulde fornemmelse af lejligheden. Det er også muligt at prøve at bo i lejligheden fra lørdag til lørdag. Du kan tilmelde dig en besigtigelse ved at bruge dette link: https://andelshotellet.dk/p/kontakt/besigtigelsesrejser

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 39,79
Antal andele: 5
Solgte andele: 3
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 276.065 Kr. + omkostninger 18.750kr.

133 - Møllehuset Vest 2. sal tv.

Så kan vi endelig vise rigtige fotos fra denne skønne lejlighed.

Stor to-værelses lejlighed på øverste etage med stort køkken/alrum, badeværelse, lille gang og stort soveværelse. 
Der er fantastisk udsigt mod syd over dalen og mod nord fra soveværelset.
Fransk altan i køkken/alrummet så du kan åbne døren og få sydsolen ind.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa der kan trækkes ud i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil derudvoer være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad vesttrappen let adgang til terrasseområdet vest for ejendommen, der kommer til at hænge sammen med poolområdet. Da ejendommen ligger på en skrånende grund, er der kun en etage ned til terrasseområdet.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.

Lejligheden har aircondition.

Her på øverste etage er lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Se plantegninger, rigtige fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

 

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 60,77
Antal andele: 7
Solgte andele: 7
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 274.665 Kr. + omkostninger 18.750

132 - Møllehuset Øst 2. sal tv.

Stor to-værelses lejlighed på øverste etage med køkken/alrum, badeværelse og stort soveværelse. Fra køkkenalrummet er der udsigt mod syd over dalen og fra soveværelset er der udsigt mod nord.

Soveværelset har en dobbeltseng på 160x200 cm, og der er også sovesofa i stuen, hvor to af ens børn kan sove. Der vil være ekstra madrasser og barnesenge til rådighed i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj. Fra denne lejlighed er der via østtrappen adgang til terrasseområdet nord for ejendommen.

Alle lejligheder har de karakteristiske lofter i umbrisk stil, og de opvarmes eller nedkøles af 2 aircon-enheder, som er tilkoblet en varmepumpe.

Udsmykning og malerier, som kan ses på videoer og billeder, er udlånt til foreningen af Andelshotellerne og kan returneres, hvis ønskes.

Lejligheden er møbleret og indeholder:

 • Soveværelse med dobbeltseng (140x200)
 • Badeværelse med brusebad
 • Køkkenalrum
 • Aircondition 
 • Spiseplads til 4
 • Sovesofa med mulighed for opredning til 2 børn  
 • Terrasse enten nord eller syd for Møllehuset 

Se plantegninger, fotos, udsigtsbilleder og videogennemgang for at få den fulde fornemmelse af lejligheden. Det er også muligt at prøve at bo i lejligheden fra lørdag til lørdag. Du kan tilmelde dig en besigtigelse ved at bruge dette link: https://andelshotellet.dk/p/kontakt/besigtigelsesrejser

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 51,56
Antal andele: 7
Solgte andele: 6
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 276.065 Kr. + omkostninger 18.750 kr.

131 - Møllehuset Øst 2. sal th.

Lille to-værelses udsigtslejlighed på øverste etage med stort køkken/alrum, badeværelse og et soveværelse. 
Der er fantastisk udsigt mod syd over dalen og mod nord fra soveværelset. Dertil kommer udsigt mod øst fra både soveværelse og køkken/alrum.
Fransk altan i køkken/alrummet så du kan åbne døren og få sydsolen ind.

Samtidig er der fra denne lejlighed ad østtrappen adgang til terrasseområdet nord for ejendommen.
En terrasse hører specifikt til lejligheden.

Alle lejligheder har de karakteristiske umbriske lofter.
Køkken, møblering, billeder, planter, gardiner mv. er alene indsatte symboler fra arkitektens program for at simulere den møblerede lejlighed.
Her på øverste etage er lofterne ført til kip, hvílket vil give en skøn rumfornemmelse.

Her er soveværelse til to (enkeltsenge eller dobbeltseng) samt en sovesofa i stuen der kan trækkes ud, så to af ens børn kan sove her. Der vil derudvoer være et antal ekstra madrasser og barnesenge i rummet ved receptionen, samt ekstra sengetøj her.

Lejligheden har aircondition.

Se plantegninger, 3D-fotos og udsigtsbilleder fra lejligheden.

Antal værelser: 2
Kvm lejlighed: 49,44
Antal andele: 5
Solgte andele: 5
Reserverede andele: 0
Pris/andel: 276.065 Kr. + omkostninger 18.750 kr.
bubble