Økonomi

  • Andelsforeningen ejer ejendommen.

  • Der er ikke gæld i ejendommen.

  • Ejendommen er forsikret.

  • En andel koster ca. 240.000 kr. Hertil kommer handelsomkostninger på 18.750 kr.

  • Driftsudgifterne fordeles mellem andelshaverne. 

  • Udgifterne til forbrug (el, vand, gas mv), rengøring og vask af sengetøj betales aconto.

Andelshotellet er uden gæld:

Ejendommen er betalt kontant, så der er ikke gæld i ejendommen til banker eller kreditforening. Man hæfter således kun med sin andel, og ikke solidarisk. Andelsforeningen bliver ejer af ejendommen. Hvordan projektet er organiseret økonomisk og hvordan det gennemføres fremgår af den “Projektaftale”, der er indgås mellem Andelforeningen og Andelshotellerne ApS. Andelshotellerne ApS varetager alle opgaver i forbindelse med erhvervelse af ejendom, godkendelser, ombygning, annoncering, tegning af andele osv.

Driftsbudget:

Et driftbudget udarbejdes. Vi er mange om at dele udgifterne. Driftudgifterne er derfor forholdsvis lave på ca. 800 kr./md. pr. andel.

Forbrug og slutrengøring:

Der betales aconto et mindre beløb til slutrengøring of forbrug.
Slutrengøring, vask af sengetøj, el, vand og varme forventes at blive 500 kr. pr. benyttet uge.

Administration og Bookingsystem:

Andelshotellerne ApS står for bookingsystemet og for den løbende administration, såsom økonomi i Danmark og i Italien, etablering af kontakt til gartner, rengøring, vaskeri, lokale håndværkere og meget andet. Dette er en del af den 3-årige aftale som Andelsforeningen har indgået med Andelshotellerne ApS. Administrationsgebyret er indholdt i driftsbudgettet.

bubblemedia