Mød andelshavere

Andelshaver Nina

”Det er bare et fantastisk sted og Antico Frantoio d’Oro er en sand perle. Det er herligt, at man kan gå ned i haven, som gartneren passer for os, og hente frugt og grønt. Vi har også lige høstet druer til vores egen vinproduktion.
Lokalbefolkningen er interesseredeog inkluderende. Og bedst af alt - alle de mega skønne mennesker vi allerede har
mødt på stedet. Mage til hjælsomhed og fælleskab er sjældent fundet.”

Andelshaver John

"Grunden til, at min kone og jeg har købt en andel i Andelshotellet, er først og fremmest, at vi gerne vil ned til Sydeuropa og have noget sol i én eller to af vintermånederne. Og byde foråret tidligt velkommen i marts-april, og sige farvel til sommeren i oktober.

Vi har seriøst overvejet at købe en lejlighed eller et lille hus i Spanien eller Portugal, men det er – stadig – ret dyrt, og det vil komme til at stå tomt meget af året. Så skal det også vedligeholdes, og vi ville skulle have alt det juridiske bøvl med papirarbejdet.Det passer os godt at gå ind i et projekt, hvor andre tager sig af de ting, og vi bare kan komme derned og nyde livet!Derudover er det autentiske ved huset lige os. Vi har været på mange charterture og boet på mange turisthoteller, men har – her ved overgangen til vores 3. alder – behov for ferier, som er roligere og langt væk fra de støjende turistghettoer."

Andelshaver Jette

"Vi var tilfældigvis på ferie i Portugal. Besøgte kun af ren nysgerrighed huset hvilket vi er utrolig glade for vi gjorde.

Vi blev medlemmer af ferieandelsforeningen. Vi har været på ferie i det dejlige hus fire gange. Har nydt vejret og samværet med nye bekendtskaber bl.a. til fadosang i Sao Bras. I uge 16 skal jeg afsted med vor datter, svigersøn og deres to små piger. Det er dejligt at kunne få oplevelser på tværs af generationerne. Det er helt særligt at vi ejer stedet sammen. Vi glæder os ved tanken over alt det vi stadig skal opleve og blive en del af i Portugal."

Andelshaver Jytte

"For år tilbage – da min mand endnu levede – tilbragte vi adskillige ferier i Portugal. Derfor fangede det straks min interesse, da jeg så en folder om ferieandelsforeningen.

Som sagt, så gjort. Den 8.september tog jeg til Faro – og derfra med taxa til Alportel. Stig havde på forhånd sat mig i forbindelse med Carlos på det lille pensionat i udkanten af byen, så der var et dejligt værelse parat til mig. Og på den allerførste spadseretur i området følte jeg, at jeg var kommet hjem. En mærkelig fornemmelse efter 12 år. Men sådan ER Portugal."

Fremtidens ferieform
Hør hvorfor Kirsten og Bente valgte at blive andelshavere
Fremtidens ferieform
Hør hvorfor Janne og Kjeld valgte at blive andelshavere.
Fremtidens ferieform
Hør hvorfor Peder og Hanne har valgt at blive andelshavere.
Fremtidens ferieform
Hør hvorfor Bjarne og Bente har valgt at blive andelshavere.
bubble