Andelshotellets Internationale Booking

I de 3 første af Andelshotellets andelsforeninger i Portugal kører man med særskilte bookingsystemer. Men erfaringer har vist, at andelshaverne savnede at kunne booke indbyrdes i de forskellige andelsforeninger. Så det har vi nu implementeret.

Andelshavere i Antico Frantoio d'Oro, samt fremtidige andelsforeninger, vil kunne booke "hos hinanden." Vi er i skrivende stund i gang med forberedelserne til en ny andelsforening i det sydlige Spanien, og vi er også i gang med at finde egnede ejendomme i Sydfrankrig og Portugal og Grækenland, og disse vil være at finde på bookingportalen, forhåbentligt i løbet af 2022 og 2023.

Hvordan fungerer det så?

Når man bliver andelshaver, får man et givet antal bookingpoints samt et login til bookingportalen. I øjeblikket får andelshaverne årligt tildelt 210 points, hovedparten er disse er placeret i en rulleplan i den lejlighed man er andelshaver i. I rulleplanen får man minimum 6 uger og max 10 uger, afhængig af hvilken lejlighed man er en del af. Derudover har man mellem 10-20 frie point, som kan bruges til at booke gæsteværelser, eller yderligere lejligheder. På bookingportalen er der altid 2 år åbne. Lige nu kan du booke for 2021 og 2022, og i december 2021, åbner vi for bookinger i 2023. 

På bookingportalen kan man:

  • Se hvor mange bookingpoints man har
  • Se hvor mange bookingpoints de enkelte lejligheder koster i givne perioder (høj-, mellem- og lavsæson)
  • Ugekalender hvor det er hurtigt at se hvilke lejligheder der er ledige, og hvem der har booket i de andre lejligheder
  • Booke den ønskede lejlighed i den ønskede periode hvis den er ledig. Alternativt finde anden lejlighed i perioden, eller en ny periode for samme lejlighed.

Systemet holder styr på hvor mange points du har til overs, til næste gang du vil afsted. Du kan booke via PC, mobiltelefon eller tablet.

Må man tage familie og venner med?

Ja, det må du gerne. Alle lejlighederne har 1 soveværelse med 1 dobbelt- eller 2 enkeltsenge, og der er mulighed for, at 1-2 personer kan sove i stuen. Men tit vælger man at booke en eller 2 ekstra lejligheder. Dem booker du i systemet, som beskrevet ovenfor, og anfører, at det er gæster du har med.

Kan jeg booke nu?

Ja, det kan du godt. Der er 5 færdige og ferieklare lejligheder i Antico Frantoio d’Oro i Umbrien, som kan bookes lige nu, og der er ledige lejligheder at få fra uge 29.

Mød vores Bookingekspert Susanne Kam Kristensen

content/susanne_facebook_beskaaret.jpg

Susanne er en af vore rådgivere, og samtidigt også ansvarlig for den nye internationale bookingside.

Susanne er født i Nordjylland i 1957. Hun bor i dag i en lille by uden for Viborg, og med udsigt til Hjarbæk Fjord. Hun har været gift med Henrik i 25 år, og de har sammen 4 børn og 6 børnebørn. Hun er oprindeligt uddannet revisor, men har de sidste 21 år været partner i galleri NB i Viborg. Susanne og familien elsker at rejse, og blev i 2013 andelshavere i Andelsforeningen Coração i Portugal. Her blev Susanne hurtigt ansvarlig for bookingsystemet, som holder styr på hvem der booker lejlighederne, og hvornår, og giver et overblik over hvilke lejligheder der er ledige.

Det var derfor naturligt, at Susanne blev gjort ansvarlig for udviklingen af den nye internationale bookingportal, som fremover bruges, når andelshavere skal booke lejlighederne i Antico Frantoio d’Oro, samt lejlighederne i de fremtidige nye Andelshoteller.

Kontakt Susanne på 6179 4276 eller susanne@andelshotellet.dk hvis du har spørgsmål til bookingsystemet, eller ønsker at høre mere om at blive andelshaver.

bubble