Andelshotellets Internationale Booking

Andelshavere i Antico Frantoio d'Oro i Italien, samt i Bolnuevo-Mazarrón i Spanien vil fra 2023 kunne booke hos hinanden. Andelsforeningen fik i maj 2021 skødet på ejendommen i Murcia-provinsen i det sydlige Spanien. Vi leder efter egnede ejendomme i Sydfrankrig og Portugal. 

Hvordan fungerer det så?

Når man bliver andelshaver, får man et givet antal bookingpoints samt et login til bookingportalen. Andelshaverne får årligt tildelt 210 points, hovedparten er disse er placeret i en rulleplan i den lejlighed, man er andelshaver i. I rulleplanen får man minimum 6 uger og max 10 uger, afhængig af hvilken lejlighed man er en del af. Derudover har man et antal frie point, som kan bruges til at booke gæsteværelser, eller yderligere lejligheder. På bookingportalen er der altid 2 år åbne. Lige nu kan du booke for 2022 og 2023, og i december 2022, åbner vi for bookinger i 2024. 

På bookingportalen kan man:

  • Se hvor mange bookingpoints man har.
  • Se hvor mange bookingpoints de enkelte lejligheder koster i givne perioder (høj-, mellem- og lavsæson).
  • Se hvilke lejligheder der er ledige, og hvem der har booket i de andre lejligheder.
  • Book den ønskede lejlighed i den ønskede periode, hvis den er ledig.

Du kan booke via PC, mobiltelefon eller tablet.

Må man tage familie og venner med?

Ja, det må du gerne. Alle lejlighederne har sovemulighed med en dobbelt eller to enkeltsenge, og der er en sovesofa til 1 eller 2 børn. Skal du have venner med, kan du med fordel booke en ekstra lejlighed.

Kan jeg booke nu?

Ja, det kan du godt. Alle 16 lejligheder er færdige i Antico Frantoio d’Oro i Umbrien og om kort tid åbner vi for booking af de første 7 lejligheder i Bolnuevo-Mazarrón.

Mød vores Bookingekspert Susanne Kam Kristensen

content/susanne_facebook_beskaaret.jpg

Susanne er bookingansvarlig for den internationale booking. 

Susanne er født i Nordjylland i 1957, og bor i dag i en lille by uden for Viborg med udsigt til Hjarbæk Fjord. Susanne har været gift med Henrik i 25 år, og de har sammen 4 børn og 6 børnebørn. Hun er oprindeligt uddannet revisor, men har de sidste 21 år været partner i Galleri NB i Viborg. Susanne og familien elsker at rejse, og blev i 2013 andelshavere i andelsselskabet Coração do Algarve i Portugal. Her blev Susanne hurtigt ansvarlig for bookingsystemet.

Det var derfor naturligt, at Susanne blev gjort ansvarlig for udviklingen af den nye internationale bookingportal, som bruges, når andelshavere skal booke lejlighederne i Antico Frantoio d’Oro og Bolneuvo-Mazarrón, samt lejlighederne i fremtidige Andelshoteller.

Kontakt Susanne på 6179 4276 eller susanne@andelshotellet.dk hvis du har spørgsmål til bookingsystemet, og ønsker at høre mere om at blive andelshaver.

bubble