Booking

Du køber en andel placeret i en specifik lejlighed. Du får hvert år tildelt et antal bookingpoint og uger svarende til disse point. Dine bookinger vil fra starten af året ligge i denne lejlighed. Du kan derefter fritstille de uger, som du alligevel ikke har tænkt dig at bruge, og du får derved points frigjort, som du kan bruge til at booke dig ind i andre lejligheder på samme steds. Hvis du f.eks. vil have dine børn eller venner med på ferie, så kan du booke flere lejligheder i samme periode. Dine børn og nærmeste familie kan benytte en lejlighed, uden du er med, men du skal også selv være i ejendommen, hvis du inviterer venner og bekendte med.

Hvor mange uger har man om året:
Hvis man er 5 andele i en lejlighed, så har man i gennemsnit 10 uger om året (52 uger : 5 = ca. 10). 
Men hvis man giver nogle uger i højsæsonen fri, og bruger de frigjorte point til at booke i samme lejlighed eller i en anden lejlighed i lavsæsonen, så kan man få en del flere uger på et år. Modsat, hvis man frigiver sine uger i lavsæsonen, og bruger de frigjorte point til at booke en lejlighed i højsæsonen, så kan man ende med færre uger.

Hvis man er 8 andele i en lejlighed, så har man i gennemsnit 6-7 uger om året (52 uger : 8 = 6,5)


Bookingsystemet er online og meget brugervenligt, så at alle kan bruge det. Du kan bruge din computer, eller du kan bruge din smartphone.

International booking

Vi indarbejder nu “international booking” for at forberede, at man kan booke i nye andelshoteller i andre lande, efterhånden som de kommer til. Du vil kunne frigive ledige uger i din lejlighed, og derefter bruge dine frigivne point i et at de andre Andelshoteller, der kommer med i ordningen.

bubblemedia