Ny procedure ved tegning af andele

Udgivet: 17.03.20

Coronavirus har skabt store forandringer i Danmark, i Europa, i resten af verden. Ikke mindst i Italien.  
Vi har selvfølgeligt aflyst besigtigelsesture fra marts til juni og annoncerer først nye besigtigelser nu, hvor man igen kan rejse til Italien.

Vi er heldigvis godt stillet i Andelsforeningen Antico Frantoio d'Oro, idet ejendommen er købt, og pengene til hele første etape (7 lejligheder, pool og fælleslokaler) står deponeret på advokatens klientkonto.

Man kan fortsat tegne sig for en af en af de resterende andele.
Det koster ikke noget.
Man udfylder en tegningsaftale og normalt en aftale om 14 dages fortrydelsesfrist, men vi indfører nu mulighed for en længere fortrydelssfrist ved tegning af andele.
Det betyder, at vi kan forlænge fortrydelsesfristen, indtil 1 uge efter den besigtigelsersrejse man har tilmeldt sig. Det betyder, at man kan sikre sig, at man kan nå at tage på besigtigelsesrejse på Antico Frantoio d'Oro, inden man endeligt beslutter sig. Først herefter vælger man om man vil fortryde (det koster igen ikke noget) eller man vælger at indbetale tegningssummen og blive andelshaver.

Når man tegner andel vælger man, hvilken lejlighed man ønsker sin andel tilknyttet, og der markeres "reserveret".

Langt fra alle nuværende andelshavere har været på besigtigelsesrejse.

Hvis man med den lange fortrydelsesfrist har placeret sin andel i en lejlighed, bliver denne plads markeret "reserveret" til en.
Men hvis en ny andelshaver kommer til, og vedkommende ønsker at tegne en andel i den samme lejlighed med den almindelige fortrydelseret på 14 dage, og uden at ville på besigtigelse, så vil vedkommende kunne fortrænge den, der har reserveret en andel med den lange fortrydelsesfrist i den konkrete lejlighed.
Man vil i givet fald få en uge til at overveje, om man vil forkorte sin fortrydelsesfrist og indbetale tegningssummen, eller man vil flytte sin reserverede andel til en andel lejlighed, eller man helt vil opgive sin reservering.