Bolnuevo Mazarrón - Beplantning

Udgivet: 11.07.22

For at tilføre endnu mere sydlandsk charme, har vi valgt at konstruere plantekasser rundt omkring på ejendommen.  

Plantekasserne bliver bygget efter et SIP-system, hvor vand opbevares i et reservoir under planterne. Her henter planterne selv vand efter behov. På den måde, er der langt mindre fordampning, da vandingen ikke sker oppefra. Det er til gavn for både miljøet og pengepungen.

I plantekasserne vil der blive plantet forskellige typer sydtropiske planter, blomster og frugttræer.

I første omgang er der bygget plantekasser ved indgangen til receptionen og ved den store fællesterrasse. Ligeledes ved poolen, vil der langs væggen ud mod vejen, også blive bygget en plantekasse, med planter der vokser ovenfra og ned ad muren.

Derudover vil der rundt omkring på ejendommen og på lejlighedsterrasserne blive plantet mini-appelsin- og mini-citron-træer.

På alle balkoner vil der blive plantet bougainvillea som vil kunne sprede sig i gelænderne.

Sidst men ikke mindst, så arbejder vi på at få lavet en spiselig have i den sydlige del af ejendommen. Her har vi et område på ca. 150 kvadratmeter, som vil blive lavet om til højbede og små hyggelige terrasser. Vi glæder os til at kunne fortælle mere og vise billeder herfra på et senere tidspunkt.
Der vil blive en trappe ned hertil fra poolområdet.


Nedenfor kan I se billeder af plantekasserne, samt diverse frugttræer. På det nederste billede kan man lige akkurat se en bougainvillea. Over tid vil den sprede sig til hele gelænderet.

content/spanien/whatsapp-image-2022-07-05-at-171232.jpeg         content/spanien/whatsapp-image-2022-07-05-at-174413.jpeg

content/spanien/_mg_1956.jpg