Italien - Arrangementer i fællesrummet

Udgivet: 25.11.21
Der er kommet fuld gang i arrangementerne i fællessrummet på Antico Frantoio d'Oro. Lene Brøndum afholder ugentlige arrangementer, hvor hun blandt andet fortæller andelshaverne om Umbrien og den italienske kultur. 

Mandag d. 8. november var der "premiere" på italiensk kursus med Silvia, hvor hun løbende vil lære andelshaverne basis italiensk, så vi kan kommunikere med lokalbefolkningen. 
 
Andelshaver Roar har lavet et lille skriv om hans deltagelse til arrangementerne:

De sidste to dage har budt på stor aktivitet i fællesrummet - og vi er blevet klogere - meget endda ?
I går var der premiere på Silvias basis-kursus i italiensk. Vi mødte alle op - og Silvia var godt forberedt og meget pædagogisk - så det var en super oplevelse! Godt 90 minutters undervisning gør jo ingen mester - men vi har mere styr på udtalelser, hilsner, tallene m.v. Silvia stod ved whiteboard'et og var en inspirerende lærer. Udtalen af bynavnet Chiusi var først på dagsordenen - mon det er fordi, hun har hørt al for mange forkerte udtalelser fra vores side? Spiacenti, non c'è nessuna foto di Silvia qui.

I dag var Lene Brøndum på besøg, så vi blev indført i en aktuel status over livet i Umbrien - og naturligvis indgår god mad og vin i dette. Vi tilberedte en lækker tre retters frokost. Bruchette con ova siciliana (med kapers) var rigtig lækker - ja, ja som medkok af denne ret er jeg måske ikke helt objektiv? Men en god dag - tak til Lene!