iA


Eksempler på nyheder

Ny film om Coracao
ny film om coracao Læs mere – ‘Ny film om Coracao’.
Højskoleaften nr. 7 – 25.11.2015: Middag, musik med Mandy, en andelshaver har ordet: “Alexanderteknik”
Hej til andelshavere på Coracao, i Casa d’ Arte og Livramento og andre gæster i området i uge 48. Andelshavere, der har gæster med, eller har lånt deres lejlighed til andre, må gerne videregive invitationen til disse, da jeg ikke har deres mailadresser. Invitation til Højskoleaften nr. 7 onsdag 25.11.2015 kl. 19-22 på Coracao do […] Læs mere – ‘Højskoleaften nr. 7 – 25.11.2015: Middag, musik med Mandy, en andelshaver har ordet: “Alexanderteknik”’.
Højskoleaften nr. 6 – onsdag 18.11.2015 med Middag, musik til maden og Vandrerruter i omegnen
Hej til andelshavere i Coracao, Casa d’ Arte og Livramento og andre gæster i området i uge 47. Andelshavere, der har gæster med, eller har lånt deres lejlighed til andre, må gerne videregive invitationen til disse, da jeg ikke har deres mailadresser. Invitation til Højskoleaften nr. 6 – onsdag 18.11.2015 kl. 19-22 på Coracao do […] Læs mere – ‘Højskoleaften nr. 6 – onsdag 18.11.2015 med Middag, musik til maden og Vandrerruter i omegnen’.
Bridgetræning uge 46 og uge 47 på Coracao
BRIDGE for nybegyndere og mindre øvede – Et nyt tiltag for godt samvær på Coracao de Algarve for de 3 danske andelsselskaber Spisestuen er klar: Har du lyst til at se hvad bridge er for noget – at finde ud af om det er noget for dig – ja så holder vi et par aftener […] Læs mere – ‘Bridgetræning uge 46 og uge 47 på Coracao’.
Højskoleaften nr. 5: fællessang, middag, musik og golf-tema
Hej til andelshavere i Coracao, Casa d’ Arte og Livramento og andre gæster i området i uge 46. Andelshavere, der har gæster med, eller har lånt deres lejlighed til andre, må gerne videregive invitationen til disse, da jeg ikke har deres mailadresser. Invitation til Højskoleaften nr. 5 tirsdag 10.11 kl. 19-22 på Andelsselskabet Coracao do […] Læs mere – ‘Højskoleaften nr. 5: fællessang, middag, musik og golf-tema’.
Højskoleaften nr. 4 – nu også med fællessang
Fint besøg af Amy Winehouse på Højskoleaften nr. 3 🙂 Hej til andelshavere i Coracao, Casa d’Arte og Livramento og andre gæster i området i uge 45. Andelshavere, der har gæster med, eller har lånt deres lejlighed til andre, må gerne videregive invitationen til dem, da jeg ikke har deres mailadresser. Invitation til Højskoleaften nr. […] Læs mere – ‘Højskoleaften nr. 4 – nu også med fællessang’.
Højskoleaften nr. 3 – nu med: “En andelshaver har ordet”
Her fra den anden Højskoleaften hvor Inës og Claudia underholdt med engelske og portugisiske sange og lidt Fado til afslutning. Hej andelshavere på Coracao, i Casa d’Arte, i LIvramento og eventuelle gæster Velkommen til tredje højskoleaften onsdag 28.10.2015 kl. 19 på Coracao med: Mad, musik og nyt indslag: “En andelshaver har ordet”. Miguel og hans […] Læs mere – ‘Højskoleaften nr. 3 – nu med: “En andelshaver har ordet”’.
Højskoleaften nr. 2 – nu med musik
Andelshotellet Coração do Algarve inviterer igen til Højskoleaften nu på onsdag d. 21.10 kl. 19.00 med spisning v. Miguels familie, musik ved den lokale gruppe “Inês og Cláudia”, Miguel fortæller om sine lokale ture og Stig fortæller om de nye byggeplaner for resten af byggeriet på Coração. Det koster 20 euro pr.person at deltage. VI […] Læs mere – ‘Højskoleaften nr. 2 – nu med musik’.
Dele-økonomisk aften på Coracao 15.10.2015
Har du læst:  ”Skal vi dele?” Claus Skytte har skrevet en spændende bog om deleøkonomiens fremvækst i verden i disse år, og om de helt specielle muligheder Danmark har pga vores baggrund med andelsbevægelsen. Claus er kommet med i en arbejdsgruppe i erhvervs- og vækstministeriet med henblik på at bringe Danmark i front i verden […] Læs mere – ‘Dele-økonomisk aften på Coracao 15.10.2015’.
Inspirationsmøder
Inspirationsmøder afholdes efter behov overalt i landet. Gerne hjemme hos jer, og gerne hvor I har inviteret venner eller familie med. Der er mulighed for at andelshavere kan deltage, for at give deres fortælling, om hvordan de blev andelshavere, og hvordan det fungerer i praksis. Send os en mail, hvis du ønsker at deltage: stig@andelshotellet.dk […] Læs mere – ‘Inspirationsmøder’.
Købe en andel og få to ugers gratis billeje af EPI
EPI har tilbudt nye andelshavere i august, september og oktober 2015 gratis billeje i to uger for hver andel købt i denne periode. EPI bruges allerede af mange andelshavere, og EPI vil gerne at nye andelshavere prøver deres service. Tilbuddet kan benyttes i 2015 og 2016 i en bil i klasse B eller C og […] Læs mere – ‘Købe en andel og få to ugers gratis billeje af EPI’.
Spændende synspunkter om Dele-økonomi
Forfatter Claus Skytte har udgivet endnu en bog om dele-økonomi. Dele-økonomi bliver i fremtiden større end internettet er idag, er en af Claus Skyttes fremtidsvisioner. Tænk lidt over det, og sørg for at sikre dig en andel på Coração do Algarve, mens det endnu er muligt. Læs mere her: https://www.facebook.com/skalvidele Læs mere – ‘Spændende synspunkter om Dele-økonomi’.
En masse nyt fra Coração do Algarve
Der er sket virkeligt mange ting på Coração i 2015: Solvarmeanlæg er opsat. Petanquebane anlagt. Overdækning af den store terrasse udført. 17 lejligheder er fra oktober 2015 taget i brug. Ny ombygningsplan vedtaget på generalforsamling. Læs mere – ‘En masse nyt fra Coração do Algarve’.
Læs Britta og Jens’ artikel i Midtjysk Avis
Her kan I se andelshaverne Jens og Brittas artikel: midtjysk ugeavis forside midtjysk ugeavis side 4 Der er informationsmøde hos Jens og Britta i Grindsted torsdag d. 19. juni kl 19-21 Tilmelding her: post@ferielejlighed-i-portugal.dk   Læs mere – ‘Læs Britta og Jens’ artikel i Midtjysk Avis’.
Informationsmøder i nærmeste fremtid
Informationsmøder: Søndag 1. juni i Roskilde 19-21 Torsdag 12. juni i Odense NV Torsdag 19. juni i Aarup 14-16 Torsdag 19. juni i Billund 19-21 Send os en mail, hvis du ønsker at deltage: post@ferielejlighed-i-portugal.dk Se her programmet for et informationsmøde: Velkommen til informationsmøde Læs mere – ‘Informationsmøder i nærmeste fremtid’.
Informationsmøde i Svendborg 22.05.2014
Der afholdes informationsmøde på Danhostel Svendborg torsdag d. 22. maj 2014 fra kl. 19-21 Af hensyn til kaffe/the og kage bedes du tilmelde dig her: Mail: post@ferielejlighed-i-portugal.dk Læs mere – ‘Informationsmøde i Svendborg 22.05.2014’.
Pecha Kucha night i Svendborg
Det nye feriekoncept: “Ferie-andelsselskabet” blev præsenteret for et talstærkt Svendborg publikum, til en spændende Pecha Kucha Night på Børsenbar i Svendborg. I øvrigt sammen med andre præsentationer, der viser at “fællesskaber” er en vigtig trend i tiden. Der afholdes informationsmøde i Svendborg torsdag d. 22.05.2014 fra 19-21.   Læs mere – ‘Pecha Kucha night i Svendborg’.
Læs Søren Thorups artikel i “Siesta”
Her kan du læse artiklen bragt i “Siesta” ferietillægget til Fyens Stiftstidende d. 13.04.2014: siesta 1 siesta 2 siesta 3 siesta 4       Læs mere – ‘Læs Søren Thorups artikel i “Siesta”’.
Nyd de mange små filmklip der nu er uploaded
Kig omkring på siderne og find andelshaveres fortællinger, klip fra Sao Brás by og museet, små film fra nogle af restauranterne, fra Cafe Vitória, fra det skønneste hestested Santa Maria Centro Hippico. Vi siger tak til de mange medvirkende. Læs mere – ‘Nyd de mange små filmklip der nu er uploaded’.
Nye muligheder for grupper og kurser
I 2014 har vi fået mulighed for at skaffe plads til grupper i vores mange fine dobbeltværelser. Vi er åbne overfor at andelshavere arrangerer: kunstkurser, vandrergrupper, ornitologkurser, tenniskurser, golfgrupper, jagtkurser o.m.a. Tag kontakt, hvis det er noget, du kan se som en fremtidig mulighed for dig. Læs mere – ‘Nye muligheder for grupper og kurser’.
Salg af andele går godt
Så blev 2013 afsluttet. Vi har nu solgt 42 andele. Coração er kommet godt i gang. 6 lejligheder, spisesal, poolen, parken, tennisbanen, cykler og golfbags er taget i brug og 3 lejligheder er ved at blive bygget om, så de står klar til i begyndelsen af 2014. Vi glæder os til at tage imod flere andelshavere […] Læs mere – ‘Salg af andele går godt’.
Klubberne
Der vil være oplagte muligheder for at oprette en række klubber f.eks. omkring aktiviteter: cykelklub, kunstklub, golfklub, tennisklub, vandrerklub, ornitologklub… I klubberne samles erfaringer indefor de forskellige områder. Mere om klubberne: Klubberne kunne få hver en særlig side på Coração do Algarves interne hjemmeside, eller kunne oprette deres egen facebool-gruppe. Her kan klubbernes medlemmer og […] Læs mere – ‘Klubberne’.
Poolen er taget i brug
Som planlagt blev poolen taget i brug. Ny flisebelægning på hele poolområdet, ny liner og nyt maskineri. Nu er vi klar til sommeren. Hernede kan man bade i poolen fra begyndelsen af april til slutningen af oktober. Poolen er en saltvandspool så klorindholdet er minimalt. En pooltype vi har gode erfaringer med i de to […] Læs mere – ‘Poolen er taget i brug’.