iA


Visionerne

Andelshotellerne – Visionerne bag:

Sol og varme
Nordeuropæere får ofte alt for lidt lys, varme og solskin. Når solen endelig dukker frem, nyder vi strålernes varme og lys  til fulde. Vi slikker solskin.
Vi har valgt Stydeuropa som vore foretrukne destinationer, da vi her finder, Europas varmeste regioner med op til og over 3000 solskinstimer om året.

Feriebolig sydpå – uden bekymring:
Andelshotellet som koncept tager sit afsæt i en undersøgelse, der konkluderer at 800.000 danskere drømmer om en feriebolig i udlandet. Ofte bliver drømmen aldrig til virkelighed, da mange oplever, at det er både vanskelig, dyrt og nogle gange også risikabelt, at anskaffe sig en feriebolig i fremmede kulturer.

Gennem Andelshotellets koncept slipper andelshaverne for al besværet, og kan i stedet nyde ferierne i godt selskab og for meget få penge. Alt i mens park, pool, og “property” passes og plejes på bedste vis.

Sund fornuft og god økonomi:
Andelshotellet har gennem de sidste 12 år arbejdet for at kunne tilbyde vore mange kunder et stærkt koncept, hvor pris, faciliteter og ikke mindst de mange livsberigende elementer i konceptet, ligger til grund for de mange tiltag.

Foto: Vores skønne saltvandspool, med den flotteste udsigt over byen

Det autentiske Portugal

Vore Andelshoteller ligger i autentiske områder, langt væk fra masseturismens  ucharmerende byer. Åben din dør og slå skodderne fra dit vindue. Det Autentiske Portugal både duftes og fornemmes herfra. 

Forskellighed og rummelighed 

Det ville være så kedeligt hvis vi alle var ens. Det er i mødet med det anderledes at vi udvikler os og undres.

Når vi kan rumme hinanden, rummer vi at verden er et sted med masser af nuancer, farver og forskellighed. 

Muligheder for fysiske udfoldelser

Andelshotellernes faciliteter og Sydeuropas milde klima gør det let at dyrke fysiske aktiviteter: i poolen, på vandreture, på mountainbike, på tennisbanen, på en af de nærliggende golfbaner,…..

God mad og rigtig god vin
Der er rigtig gode muligheder for at få sund mad, hvad enten man køber råvarerne selv på markedet eller man besøger de mange charmerende små restauranter i området. Fisk og andet godt fra havet er en vigtig del af det lokale køkken.

Historisk Foto: Coração do en aften - billedet taget foran bygningen

Andelshotel, kulturarrangement med foredrag, middag, musik og dans. 

Berig de andre andelshavere og bliv selv beriget
Kulturaftener med lokal tilberedt middag og musik. Bridgeaftener. Vinmark.
Yogakurser. Grillaftener. Foredrag. Sprogundervisning. Musikaftener. Foredrag. Golfture og turneringer. Fugleture. Udflugter. Sejlture….
Alt på andelshavernes eget initiativ.

Følg med på vores facebookgruppe, hvis du vil følge med i hvad der sker.

 

Foto: En gruppe fra det andet ferie-andelsselskab på golfkursus sammen

Foto: En andelshaver har inviteret andre andelshavere på begynderkursus

 

Andelshotellerne – Menneskers og kulturers møde.

For mange af de, der er med i de tre Andelshoteller i Algarve, har mødet med den portugisiske kultur været lærerrigt og inspirerende. Danskere er kendt for at være blandt de fremmeste i verden til at indleve sig i lokale kulturer, opsøge og glæde sig over de små lokale detaljer, forsøge sig med de lokale sprog,…. Vi mener de sydeuropæiske og de nordiske kulturer kan inspirere hinanden på mangfoldige måder. Det er en af visionerne at andelshotellerne skal være et udgangspunkt for kulturers møde.

casa de arte bjerge 20.04.2010 032

 Om Stedet